evet sizlerle başıma gelen talihsiz bir olayı paylaşmak istiyorum duydugunuzda ve izlediğinizde hayret edeceksiniz...
Bende bekliyordum zaten ne zaman aracıma bir nazar degecek diye sonunda oldu olan...
yaklaşık 1.5 ay önce egzotik kırmızı bir punto aldım sizinde bildiginiz gibi dikkat cekici bir arac bakan bir daha bakıyor.Aracımı gören arkadaş eş dost herkes begeniyor içten içe kıskanıyorlar da sanırım tabi arada fiat almasaydın keşke gibi bilmiş cümleler kurmayıda ihmal etmeden ... Neyse yeni olan aracıma bir de yeni lastik aldım 4 adet
Lastik aldıktan iki gün sonra bir gün işe gitmek için kalktıgımda bir de ne görüyüm arka lastigim patlamış tabi sabah sabah o şaşkınlık ve sinirle biraz ugraştan sonra stepneyi taktım ve yola devam arabaya binmeden kaput kısmında leke gibi bişey gördüm ama çamur falandır sonra silerim deyip fazla aldırış etmedim aradan iki gün geçti ve ben arabamı yıkamaya indim elimde süngerle bir de ne görüyüm meğerse leke sandıgım kısım çıkmıyor boya çizilmiş artı hafiften iki yerde göçme ve çatlama var.... Sinirden deliye döndüm tabi kime çatacağımı şaşırdım arabama dikkatli bakanlara arabanın yanında dolaşan çocuklara falan başka gözle bakmaya başladım ve açıkçası biraz paranoyak oldum. iki yönlü derinlemesine çizik var ve ne araba vuruguna ne de başka bişeye benziyor.Neyse Bir iki gün böyle depresyon halinde takıldım sonra aklıma birden oturdugum binanın güvenlik kameraları geldi.Hemen yöneticinin yanına çıktım ve durumu anlattım beraberce son 4-5 günün kamera kayıtlarını incelemeye başladık tabi bu duruma neyin sebep oldugunu bilmediğimizden aracın yanına kedi bile yanaşsa görüntüyü durdur tekrar izle vs.. ayrıca 5 gün * 24 saat izlemek gerçekten çok zordu görüntüyü çok fazlada hızlandırmıyordu alet ve işin gece kısmıda vardı iki günümüz böyle zehir oldu üstelik bişey bulacağımızında garantisi yoktu başka yerdede olmuş olabilirdi. Sonra ümitsizce saatler boyu izlerken bişey fark ettik ve suçluyu bulduk kim mi dersiniz????
o zaman linkteki videoyu indirip izleyin...
Not: indirdikten sonra gelen playerı çift tıklayıp açın ve tekrardan 3 nolu kamerayı çift tıklayıp play diyin...
Yer imleri