tedbir bizden takdir allahtan
tedbir bizden takdir allahtan
ibrabhım kardes ıyı fıkır haklısın vallahı bende su otobuslerde asılı duran cam kırma cekıcını dusunuyordum nereden buluruz dıye evdekı cekıc hıc aklıma gelmedı bırde bendekı yangın tupu 2 kg arabanın ıcınde nereye koyacagım onu on koltukların altına sıgmadı arka koltukların ayak kısmınıda koyarısem yolcu rahatsız olur bu arada emnıyet kemerını kesmek ıcınde makas lazım fakat torpıdo ve yan kapılardakı ceplere koymamak lazım kaza anında batabılır elfrenının o ara ıyı bence
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
arkadaşlar yangın tüpü için ben çok güzel yer buldum orjinal gibi oldu.son bursa buluşmada gelen bütün arkadaşlara gösterdim.herkez çok begenmişti. yangın tüpü benide çok rahatsız ediyordu:bağajın sağ tarafında yangın tüpünü girecegi gibi bir oyuk yer var,onun arkasında bagaj halısını destekleyen bir saç puntalamışlar.bagaj lastiğini çıkarıp halının arkasına bakınca göreceksiniz.halıyı ince bir çiviyle delip geniş siyah lastiği önce halıdan sonra o metal parçanın içinden geçirip, yangın tüpünü o araya baglarsanız.hem halı sarkmasını engellersiniz.hem bagaj açılınca hemen sağ tarafta köşede çok güzel görünüm oluyor ve yangın tüpünün gezmesi ve ses çıkarma sorunu ortadan kalkar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri