Çok Kötü bir şanssızlık geçmiş olsun arkadaşınıza...
İşyerimden bir arkadaşımın kardeşinin 2006 model Pejo 407 arabası 29 mayıs sabahı Erzurum Kayseri yolunda yandı.Canlarını zor kurtardılar. Araba daimi servis bakımlı. Arabayı arkadaşım kullanıyor. Yolda giderken dikiz aynasından arkadan beyaz duman farkediyor. Ancak göstergelerde herhangi bir uyarı yok. Arabayı durdurup kenara çekiyorlar.Araba durur durmaz yağ lambası yanıyor. Bari cınta falan yakmayım diye arabadan iniyor. O anda arabanın alttan yandığını farkediyor. Hemen arabada uyuyanlarını alel acele indiriyor. uzağa götürüyor. yangın tüpünü kullanıyor yolda geçen otobüslerin tüplerini kullanıyorlar nafile. Vesselam baştan sona araba yandı bitti kül oldu. Servisten gelen experin söylediği : Bikaç dakika gecikseymşsiniz içerde kilitli kalıp yanabilirmişsiniz. Arkadaş bugün işyerinde bembeyaz ve gözyaşları içindeydi. Pejoyu dava etmeye hazırlanıyorlar.
Çok Kötü bir şanssızlık geçmiş olsun arkadaşınıza...
BY Turbo SPORT 150 HP
geçmiş olsun. acaba nedeni neymiş?
geçmiş olsun gerçekten korkunç acaba benzin deposumu yandı
Geçmiş olsun. Sebebi neymiş acaba??
Geçmiş olsun
Zamanında Pejo 307 alacaktım özellikle elektrik sorunları yüzünden herkes illallah demiş. İnanamadım hatta okuduklarıma alanların çoğu memnun kalmadığından satma çalışıyormuş. Tabi hiç sorun yaşamayanlar da var. Sonra komple 407'nin elektirik sistemi kullanılmış ama yine sıkıntılar bitmemiş. Bence burda da elektrikle ilgili bir şey olabilir
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
Allah korumuş, gecmisler olsun.
geçmiş olsun.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
çok büyük geçmiş olsun arkadaşına ve ailesine, Allah kimsenin başına vermesin, çok zor bi durum. inşallah dava açarlar ve da kazanırlar. üzüldüm valla
Yuh Diyorum başka da bişi demiyorum. %100 güvenli diye bir şey yoktur arkadaşlar. Bizlerde büyük tehlikedeyiz ona bakarsanız araba dediğiniz şey kul yapısı, bozılması yanması patlaması vs an meselesi. hayatta ki yerimiz ise saniyeler ile sınırlı. Arkadaşa büyük geçmiş olsun Allah Düşmanımın başına bile vermesin. İnşallah dava açarlarda otomobil firması bir nebze olsun bu ayıbını kapatır.
Artık Fiorinolu
geçmiş olsun çok kötü bir durum nasıl olabiliyorda yolda yanabiliyor çook ilginç bir durum
Seri üretimin sebepleri işte...Çok talihsiz bir olay, üzüldüm, hakkını da aramalı insan ama araba işi şanstır işte...Geçen sene de başbakanın koruma konvoyundaki sıfır mondeo yanmıştı ulu orta hatırlarsınız...Benim asıl canımı sıkan bundan sonraki süreç. Neyseki kimseye bişey olmamış, şimdi exper bişey der, servis bişey der, mahkeme bişey der...Ama marka şunu dese, evet bakımları yapılmış bu araçta bizim hatamız var, al sana araba dese yenisini verse , ya da zararını karşılasa ne olur ki, suistimal edilecek bir durum da değil, çok sık olan bir olay da degil...Bilemiyorum, beni en cok bu satış sonrası muahbbet deli ediyor...Satarken yağ bal ama sonrası....
Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)
Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli
geçmiş olsun üzücü bir durum...
turbo patlamış olsa araç çekişten düşerdi..
arıza nedeni nedir bilmiyorum ancak ucuz atlatılmış.
bu tür durumlarda aracın camlarını kırmak için bence içeride çekiç benzeri bir alet bulundurmakta fayda var.
geçmiş olsun.... Allah beterinden korusun...
geçmiş olsun peugeot yu hiç sevmem Allah biliyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri