bende L ve M istiyorum ücretini ödemek kaydıyla
bende L ve M istiyorum ücretini ödemek kaydıyla
bende xxl istedim ama bende parasını vermek kaydı ile XL isterim.
arkadaşlar 2 şer tane almaktan ziyade daha fazla kişiye 1 er tane versek daha çok kişi memnun etsek olmazmı 325 tane olcak bizde yani illa basıldığı gün bitmesine gerek yok durur kenarda başka bi buluşmada olmayana yeni üyelerede birer tane verilir...
Demon Driver|Damien|
Bizim gibi devlere XL den aşağısı kurtarmayacak gibi gözüküyor![]()
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
zor durum diil anlatmak istediğim anlamadınız sanırım sadece daha ii olur daha fazla üyeye verebilirsek 1 tanede olsa![]()
Demon Driver|Damien|
bence de eş,çocuk,araba olayını bi kenara bırakalım önce..ozaman herkes 2 tane ister ve elimizde 325 tane varsa kim olursa olsun ayrıcalık yapılmamalı..kaan a katılıyorum 1 taneden sonra bakarız yeni bir sponsor vs ile 2. parti alınır.
bana small 1 adet yeterli arkadaşlar
Fiat Grande Punto 1,3 Multijet Active E.Kırmızı +......+......+......+......+
bana da 1 adet medium olur arkadaşlar
XS yok... ama haksızlık bu, öyle diil mi ?
bencede herkeze 1 adet verilmeli 2. yi isteyenler ücreti dahilinde verilse daha adil olur gibi geliyor ne kadar benim eşimde istesede
Arkadaşlar. İstanbul buluşmasını bi atlatalım. Önce orada dağıtılacak t-shirt ler. İstanbul'un bu konuda torpilli olmasını umarım anlayışla karşılarsınız. Bastırma ile iligili çalışmalar, sponsor bulma çabaları, büyük uğraşlar verdik bu uğurda. İstanbul buluşmasına gelen arkadaşlara o gün dağıtılacak. Kalan sayılar o hafta başı açıklanır burada ve yine bu işi özelden mesajlarla çözeriz. Herkes maille veya özelden adres (Ankara ve İzmir kendi aralarında toparlasınlar sayıları toplu yollıyayım) ve beden yollar bende ona göre dağıtırım. Kızmaca darılmaca yok.
yani istanbul buluşmasında isteyene 2 tane verilicek mi sorun o..eş dost araba için almak isteyenler alıcak mı buluşmada buna bir karar verilmeli yoksa kimsenin itirazı yok birşeye..?
umarım bizim bedenlerimizde t-shirt kalır
istanbula gelemeyecek (gelmeye çalışacağım tabi) ama aktif olan üyelerin bedenlerinden ayırın en azından da açıkta kalmayalım sevgili arkadaşlar
Hmm. Ben pek sıkıntı olcağını sanmıyorum. Sonuçta 325 t-shirt olacak. Bulusmada 50-60 araba olacak gibi. 2 şer alan olsa bile 200 T Shirt kalacak geri. Yeter bence ama yetmezse başka bi iki firmadan da bize talep geldi T-shirt bastırmakla ilgili Bastırabiliriz yeniden.
2 dağıtılacaksa isteyen herkese 2 dağıtılmalı 640 üyemiz olduğunu bunun 300ü nün aktif sayılabilecek düzeyde olmalarını düşünürsek 2 adet dağıtılması sorun yaratabilir.benim düşüncem madem böyle bir durum var isteyen herkese 2 şer tane dağıtılması!ya da önce herkes t-shirt sahibi olur ardından yeniden anlaşılır yapılır 2.ler dağıtılır..İstanbul üyelerinin önce t-shirtlerini almaları konusunda ki bahsettiğin torpile kesinlikle itirazım yok ancak orada 2 şer dağıtılıp ardından 2 tane isteyenlere yok denirse bence çok ayıp olur.bunu yönetim bölümünde de kararlaştırmalıyız.
oke konuşalım bi emre.
t-shirt dağıtımı konusunda yönetim olarak en doğru kararı vericeğinize eminim
Nacizane önerim; bu güne kadar büyük şehirlerde düzenlenen hiç bir organizasyona katılmayan yada sitede hiç faal olmayan üyelerle sitede aktif olup bu tür oraganizasyonlara gelerek sitenin ve bu paylaşım ortamının genişlemesinde destek olan üyelerin bir ayrıcalığı olması gerekir diye düşünüyorum sadece t-shirt alabilmek için üye olup bir kaç mesaj yazanlarda çıkabilir yoksa sadece t-shirt alıp hiç bir organizasyona katılmadıktan sonra bu t-shirtler bence pek bir önem ifade etmez.
BENDE LARGE 1 KENDİME MUMKUNSE 1 LARGE ESİME İSTİYORUM..:santa2:
Adres Bilgilerimizi Nerden Vercez?
Konu Linos tarafından (21/04/2007 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri