Hatayı devlet kurumu yaptı diye haklı olacaklar değil ya, sonuçta madur olmuşsun hakkını aramak suçmu?
Hatayı devlet kurumu yaptı diye haklı olacaklar değil ya, sonuçta madur olmuşsun hakkını aramak suçmu?
madurum ama karşı tarafında yaklaşımı çok önemli,adamlar kötü birşey demiyorlar ki,hakkımı aramayı bende bilirim ama adamlar gerçekten çok iyi niyetli bu iyi niyet karşısında insan bazı şeyleri düşünemiyor.aracımı bir hafta kullanmasam ne olur yani.ben gp yi aldığım günden beri aynı otoparka çekiyorum,bütün güvenlik ve işletmeyle nerdeyse kardeş gibi olduk.devamlı yüz yüze bakıyoruz ve aracımı onlara emenet ediyorum yani benim orada bir yanlış yapmam söz konusu değil.sadece geçmiş olsun dileklerimi bildirdim ve yol yapılıp otopark tam olarak nezaman faliyete geçeceğini sordum.bilgi aldım.
toki yani yolu yıkan kişilerlede otopark hakkını arayacaktır tabiiki
bence burası Türkiye dememek lazım. Burada çok güzel hak aranır. Hakkını da araman lazım. Orada sizin gibi 10 tane mağdur arkadaş bir suç duyurusunda bulunun bence, sorumlu olanlarda cezalandırılsın hangi taşeron firmaysa sorumlusu fazlasıyla öder. Bir de aracınız şirket üzerine falansa hakkınızı daha fazla arayabilirsiniz. Bu tarz bariz konular çok daha çabuk mahkemede sonuçlanabiliyor.
Hakkını aramak en dorusu da şimdi düşündüm de adama ateş ederler evet burası turkiyeotoparkçıları da bilirm ama Bursaspor un resmi parkıysa ona bişey diyemem
![]()
Sen otoparkçılara dava açmıyacaksınki abi, Toki'nin işini yapan taşeron firmaya dava açıcaksın. Ama davranışları iyi diyorsan tabi ayıp olur.
Ama birde işin diğer yanı var sen dava açmasan bile o otoparkta arabası kalıpta işe arabası ile giden vatandaşlar kesin haklarını arıyorlardır bazı insanlar sabah biner arabaya akşam iner yani![]()
arkadaşlar aracımını bıraktığım otopark bursasporun resmi otoparkı,fakat otoparkın hemen üstü medikalpark hastahanesi.medikalpark bursaspordan bu otoparkı süresi nekadar bilmiyorum ama kiralamış.kapıdaki güvenlikler ve bütün ilgilenenler medikalpark personeli.bu otoparka bizim gibi abone olanların yanında,hastahaneye gelen kişilerin ve hastahane personeli araçlarını bırakıyor.bugün altıncı gün sabah yine otoparka gittim,hiç bir işlem yapılmamış.yetkili kişyle görüştüm.yan duvarın açılması için belediyeden yazı bekliyorlarmış.otopark çıkışındaki inşaat bittikten sonrada toki yolu yapacakmış.ama bu süre zarfı içindeki maduriyetleri için otopark olarak hakkını arıyorlarmı bilmiyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri