Yahu bu İtalyanlar Brezilya ve Arjantine başka bir önem veriyorlar herhalde. Jip gibi Paliolardan sonra şimdi de yeni unolara ve Sienalara bir bakın. Ben özellikle Sieananın bagaj görüntüsünü beğendim.
YENİ UNO
SİENA
![]()
Konu ibrahim06 tarafından (21/05/2010 Saat 02:15 ) değiştirilmiştir.
meksikadır bunlarda yine
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Brezilya ve arjantin diye yazmıştım işin garibi oralarda da punto yok.
Bu araçların ülkemizde tutacağını hiç sanmıyorum. Çünkü Uno ya benzer Panda çıkmıştı ve tutmamıştı. Siena ya gelince zaten yeni model şahin gibi albea lar çıkıyor. Onlar varken bu modeller tutumaz malesef..
siena arka farlar lineadan izler taşımakta ayrıca 2 arçta çok ucuz ve adi görünüyor (sıfır tasarım yani)
bence gayet güzel paylaşım için tesekkürler
albea çakması olmuş bence dikkat edin sienanın şaşisi direk albea !!!
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
Bu araçlar kötü çirkin ve estetik bilgisi olmayan sadece işş amaçlı kişilerin alacakları güvenlikleri ise bir o kadar geri tamamen fiata para kazandırmaya yönelik ucuz araçlardır. Neden bu kadar kalitesizini şekillendirip mercedes bmw wv pegeout gibi firmalar yapmıyorlar. Çünkü fiat ın isim ve imajı inmiş 8 e çıkmaz 9 a mantığı var şekil güzel ama işlev dandik. Bravo ve GP den sonra bu araçlar bu forumdan kimsenin bineceği araçlar değil Allah yazdı ise bozsun binmeyi sahiplenmeyi.
Benim gücüm yok ancak bunu alabilirim diyen arkadaşların kabullenerek alacakları aslında istemeyerek alacakları araçlar bunlar ahh ah paranın gözü kör olsun.
cık beğenmedim sienayı çin malı gelly gibi yapmışlar olmamış
o paliolara bitiyorum zaten![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Görünüm olarak bizlere farklı, hoş gelebilir ama teknolojik (Motor, güvenlik, donanım, emisyon) olarak bizdeki araçların gerisinde olduğu kesin...
Fiat Novo Uno ile ilgili bir video
YouTube - Conheça o Novo Uno 2010
Artık Fiorinolu
Güzelmiş...
hiç hoşuma gitmedi.
uno'nun yine kendine has bir tasarımı olmuş bence iyi kötü ama siena çok fena ya
bizde ki albealar zaten diğer ülkelerde siena olarak geçiyor şasi aynı makyajları farklı sadece
bence uno küçük segment için iyi bir seçenek olaracaktır.
videosunda da gayet güzel bence ve kaliteli duruyor.
diğer taraftan siena bizim burdaki albealar die biliyorum ben.
siena ilk çıktığında türkiye de pek başaılı olamamış ve arkasının görüntüsü nedeniyle de bayaa bir eleştirilmişti. bundan sonra yanlış biliyorsam düzeltin türk mühendisler tarafında geliştirilip (arka kısmı) siena yerine albea adıyla piyasaya sürülmüştü.
bence uno ve palio adventure gayet güzel araba olmuşlar.
Türkiye de de satılırlarsa başarılı olabileceklerini düşünüyorum.
Uno zaten B Segmenti bir araç.İtalyada yerine Punto geçti zamanında,
Yenidin üretirlerse bu sefer A Segmentine kaydırmaları gerekiyor.Zaten mevcut Uno boyutlarıyla güncel bir alt segmentteki araçlarla aynı...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri