Öncelikle hata yapmaman için arabadan iyi anlayan bir arkadaşla araştırmanı ve bakmanı tavsiye ederim. Çünkü hangi araç markası olacağına bile karar vermeden arattırıp gidip bakacaksın. %90 da yanlış bir karar olacak. Hissettiğim benim bu. Bana hala en mantıklı gelen manuel fobinden kurtulup karar vermen.
Örnek 206 XT var arkadaşımda. 13500'e satacak. XT X linedan daha fazla donanımlı modeli. 60binde ilk sahibinden, tamponunda bile boya yok. Senin buldukların ise galeriden 17500 e bir tek otomatik vites var. Bana hiç mantıklı gelmiyor.

Getz'i ben almam.
Honda Jazz da çok pahalı.

Kolay gelsin

Alıntı kadiryakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba, 3 araç buldum ama fiyatları yüksek.. Yarın bakmaya gidicem bunlara..Bir önceki mesajımda bulunan Hyundai ERA'nın 4 adet hasar'lı kazasını 5664'ten SMS ile öğrendim. Sizin bu araçlar hakkındaki fikriniz nedir. Teşekkürler..

Peugeot / 206 / X-Line / 2004 PEUGEOT 206 1.4 X-LİNE BVA sahibinden.com'da


https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-jazz-2003-honda-jazz-1-4-es-otm-vts/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-getz-2009-hyundai-getz-1-4/detay