Fırat (krakercocuk) sana yine de iyi teklif vermişler bana 600 TL daha pahalı söylediler senden. kendime aldığım ilk araba ve istanbul olduğundan bu fark sanırım
Fırat (krakercocuk) sana yine de iyi teklif vermişler bana 600 TL daha pahalı söylediler senden. kendime aldığım ilk araba ve istanbul olduğundan bu fark sanırım
bende 1000-1200 civarı fiyat teklifleri alşmıştım.çalıştığım holdingin sigorta şirketi olduğunu sonradan öğrendimonlarla konuştum,720 liraya full kasko yaptılar.2006 model 3k mjt dyn...
ben fiyat politikalarını bilmiyorum ama giydirebildikleri kadar giydirmeye çalıştıkları kesin.Benim aracın kaskosunu çalıştığım fabrikada tüm kaskoları yapan firmada yaptırdım.. az çok muahbbetimizde war.Bence iyi araştırın sunu soylim sigorta acentelerinin kar oranları çok yüsek ona sahit oldum..
aynen öyle şehir yüzünden fiyatlar cok farkediyor.en yüksek fiyatlar istanbulda.izmir biraz daha asagılarda
ya beyler ne yaptınız bu kasko fiyatları çok yüksek.ben bugün aldım aracımı hdı sigortadan 650 ye yaptırdım.bence iyi düşünün.1200-1500 çok rakamlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri