ya beyler ne yaptınız bu kasko fiyatları çok yüksek.ben bugün aldım aracımı hdı sigortadan 650 ye yaptırdım.bence iyi düşünün.1200-1500 çok rakamlar.
Printable View
ya beyler ne yaptınız bu kasko fiyatları çok yüksek.ben bugün aldım aracımı hdı sigortadan 650 ye yaptırdım.bence iyi düşünün.1200-1500 çok rakamlar.
Manisa'da yaptırdıysan riskin düşüktür. büyük şehirlerde rakam ciddi şekilde artıyor. istanbul'da rakamlar dehşet, ne de olsa risk fazla..
Türk Nippon'u bilen yaptıran var mı? bana 700 fiyat verdiler, ne dersiniz yaptırmalı mı?
selam arkadaslar
benim arac 2009 gp fire active 1.4 5 kapı lpg li bır kac firmaya sordum en dusuk fiyat 1150 verdiler sızce nasıl bu fıyat ? veya aynı marka model olan arkadas varsa bılgıo paylasabılrı mı aracı 2 ay once aldım ılk kaskom 25 yasındayım...
slm cem,
Bence fiyat normal. 1150 TL.
Antalya Birmotta Allianz sigorta da yaptırdım.
27500 teminat, 746tl 10 taksit.
Benimde kaskom Genel Sigorta'dan ama yeniletmem gerekiyor başka şirketlere bakıyorum hepsi yüksek fiyat çekti. Geçen sene 600 öderken bu sene 1 far değişimi ve dolu hasarından dolayı ön cam değişimi dolayısıyla 1080TL Koç Allianz veriyor en uygun olarak. Diğer kasko şirketleri uçmuş durumda. Sormadığım sanırım bir tek Ankara ve Dubai Sigorta kaldı onları önerirmisiniz ?
Bızım komsu sıgortacı KocAllıanz 660 12 taksıt Hazıranda yapıldı +ev yangın sıgırtası+boya koruma hedıye
bu aldığınız kasko fiyatlarını duydukça kafayı yiyeceğim :)
bana en ucuz 1350 Tl verdi oda güneş sigorta..
not: dubai ye bakmadımç
beyler dun arabamın kaskosunu yaptırdım.İnternetten bır sıteden teklıf ıstemıstım sonra yapıkredi sigortadan aradılar 697 tl ye 12 taksıtle full kasko yaptırdım.25 yasındayım araba gp 2009 model fire active 1.4 5 kapı.Bundan ucuz bulacagıma ıhtımal vermıyorum.
fiyatlar uygun çıkıyor
en uygun ankara sigorta bence..+1000 tl jant aksesuar dahil + full kasko 800 lira 10 taksitdi...araç değeri 25000
kasko fiyatları en çok hasarsızlık tan etkileniyor, başka bir sigorta şirketi olması bile farketmiyor ,herhangi bir geçmişte hasarsızlığınız var ise 1000 tl lik rakam 700 lere kadar inebiliyor,birazda aracınızın yaşı,kendi yaşınız ve ehliyetnizin yaşı..
bana tüm şirketler 1.100 ile 1.500 arası fiyat çekti...hiçbiri geçmiş hasarsız poliçelerimi sormadı,en son aviva dan 700 tl ye taksitle yaptırdım.üstelik fiat yetkli servisi anlaşması var
konu tarihi biraz geçmiş ama olsun.. bir bankacı olrak 5 adet sigorta şirketi ile anlaşmamız olmasına rağmen bende 1200 ile 1900 tl arasında fiyat teklifleri aldım ve aviva ya 6 taksit ile yaptırdım 1200 civarı bi rakama. gerçekten çok fazla ama istanbulda kaskosuz araca binmek daha büyük sıkıntı olacaktır..
2008 grande puntu active 5k %30 hasarsızlık indirimi 740 tl kredi kartına 12 taksit Ak sigorta. bu arada araç kasko değeri 22.000 TL
geçen ay yeni evoma anadolu sigortadan yaptırdım 1250 tl 8 taksit
benim neden kaskom yok işte bu firmalar yüzünden geçmişte 8 kazamız var diye 1500 lira istiyorlar :(
2008 1.3 mj 5K Birlik sigorta 750 TL fiyat verdi.
bence uygun fiyat almanın sırrı tanıdık bir sigortacı bulmaktan geçiyor...
Haziran ayında 2009 1.4 Fire Dynamic + Skydome Yapı Kredi Sigorta 980 TL'ye kasko yaptırdım.
Ben dün itibari ile 1150 / 10 TL'ye FİBA sigortadan yaptırdım. Önceki yıl anahtar kaybı olduğu için hasarszılığım yok.
arkadaşlar kesinlikle ankara sigortaya bakın ilk poliçem olmasına rağmen 650 TL 10 taksit yaptılar
punto evo mjet dynamic için; eurekodan 1250, aksigortadan 1500, anadoludan 1250 fiyat aldım ama sonunda avivasa.dan 970.e yaptım sizce iyi midir arkadaşlar?
özelliklerine baktım istediklerim vardı
Merhaba arkadaşlar
bende 900 tl ye anadolu sigortadan yaptırdım.iki senelik hasarsızlık indirimi olacak bu sene bakalım ne diyecekler fiyat olarak.herkese kazasız belasız günler.iyi seneler
ben kendi sigortacıma gp kasko fiyatları niye bukadar pahalı diye sorduğumda; gp daha çok genç kesimin kullandığı spor bir araba haliyle kaza riskide yüksek oluyor bunuda kasko fiyatlarına yansıtıyorlar demişti. bilmem artık nekadar gerçek.
Ferdi kaza ölüm yaralanma ve 3. şahısları düşük tutmuşlardır. O sayede diğerlerinden düşük yapmıştır avivasa.
Kaskonun tutarının değişmesindeki etkenler şunlardır.
1- Yaş. 18-23 yaş arası en tehlikeli dönem sayılır ve bu yaş arasındakiler kaskosunu çok pahalıya yaptırır.
2- Araç kasko bedeli. Gp dizeller şu anda 27.000 tl civarlarında satılabiliyor. Fakat kasko bedelleri 34.000 tl. Yani arabanızı pert etseniz 34.000 tl alabileceksiniz. Tabii bu işler okadarda kolay olmuyor :D
3- Aracın yaşı.
4- Kaza geçmişiniz.
5- Kaç senedir üzerinize kayıtlı bir arabaya kasko yaptırdığınız.
Genel olarak bunların kasko fiyatlarını belirlediğini söyleyebiliriz.