277 bu ne ya ...sırf 34 olduğu içinmi?....geçen ay 113 e ben yaptırdım..33
Printable View
kahretsin ben de 280 verdim. Ya sırf istanbul'da yaşıyoruz diye de bu soyguna katlanılır mı arkadaşlar...
bu işin kaçarı yok mu?
İşi biraz daha kötüleştireyim...
Bir buçuk ay önce aracı aldım.İlk sigorta ve ilk kasko...Trafik sigortası 319 a AXA'dan yapıldı.Fakat kasko için baya çılgın fiyatlarla karşılaştım.1.700'den 3.300'e kadar(Zurich 1.700,başak groupama 3.300).Ankara Sigorta'dan yaptırdım kaskomu 868 TL'ye.Yaş 22,ilk arabam ve 34 plaka...gerisini siz düşünün...İstanbul'da kaskodan dolayı soyacaklar bolca bizi sanırsam...
Faruk senle aynı durumdayız
benim kaskocum şöyle bir bilgi verdi, ikametgah adresine göre kasko fiyatı çıkacakmış ama sigorta şirketleri henüz bu sisteme geçememişler benim ikametgah adresim izmir. Plakam 34 ama. Sonuçta istanbul üzerinden fiyat ödüyorum eğer öyle bir sisteme geçerlerse poliçemi iptal edip yenileyebilirim.
Yoksa istanbuldan araç alıp karsa götüren bir arkadaş ayvayı yedi :)
bizim 2001 megane var aldıgımız günden beri kaskosuz oldugundan ilk defa kasko yapan ben olacagım ailemizde o yüzden bilmiyorduk yoksa babamın üzerine alırdık aracı. :) sizin kasko fiyatınada maşallah..
koç alyans fiatın anlaşmalı oldugu şirket değilmi? eger öyleyse yeniden ugramak lazim fiata. bilgilendirmen için teşekkür ederim..
şimdi sitesine baktımda anlaşmalıymış evet:)
ama bana verilen fiyatlar şimdi listeye baktımAlıntı:
Fiat Kasko Sigortası ile sağlanabilen kişiye özel indirimler:
- Sigortalının şahıs ve aracın binek olması şartıyla;
- Sigortalı ya da sigortalıya ek olarak tek sürücü indirimi
- 30 yaşından büyük ve en az üç yıllık sürücü belgesi olanlar için indirim
- Silahlı Kuvvetler mensupları ve eşlerine özel indirim
- Meslek indirimi
Allianz 1590 TL
Groupama 1656 TL
Aviva 1147 TL
Güven Sigorta 1245 TL
Ak Sigorta 1535
Anadolu ve Yapı Kredi yede sorayım sonra uygun olanı yaptırayım diyorum.
Ali bence git ankaradan yaptirt
cunku hepsinden 2 kere farkli yerden aldim fiyat bir tane acente cok buyuk ve tanidikti. sonra hepsinin yari fiyatina ankaradan aldim fiyat
cok yakin bir tanidik cikti istersen iletisim bilgisini veririm
rica ederim, ilk mesajda da belirttigim gibi ilk duydugumda kasko fiyatlarini resmen ucukladim. Aramadigim sormadigim kimse kalmadi arabayi hemen bulup 2 saatte aldim ama 2-3 gun kasko arastirdim :)
730 kasko ve 277 sigorta hala cok pahali geliyor ama daha iyi fiyat olmuyor malesef :(
kolay gelsin cidden
ikamete gore kaskomu ayvalı yedım ben ozaman Çukuranbarda oturuyorum semttekı fıyatlardanmı kasko cıkcaksa ozaman yan mahalledekı gecekonduadres var orayı verem :)
gp yi genelde gençler kullandığı için kaza oranı yüksek olan araçlar arasındaymış o yüzden yüksek çıkıyormuş ben geçen hafta içinde dubai sigortaya yaptırdım en uygun orası fiyat verdi 830 tl ye ve yaptırır yaptırmazda tamponda sürtünmeden çizikler vardı mini onarım kapsamında hasarsızlığı bozmadan ufak tefek yerleri yaptırdım
groupama da 510 liraya yaptırdım...
gpnin değieri 22000 lira biçtiler....
Biz kaskosuz biniyoz çok memnunuz :D
Yasemin mrb ben 34 yaşındayım GP ötv indirimi zamanında geçen yıl mayıs ayında almıştım . Başak Sigprtadan geçen sene 10 taksitli fiyatı 990 tl civarı bir rakamdı. Bu ay biten kaskomu yeniden Başak sigortaya yaptırdım % 30 kazasız indirim , % 5 de kaskom yeniden yenilettiğim için indirdiler toplamda % 35 indirimli 10 taksitli fiayıtım 775 civarı bir rakam.
Kerem Başak sigortadan mı yaptırdın
ilk kasko her zaman pahalı çıkıyor bu konuda yapılacak bişey yok anadolu sigorta olarak Türkiye Kamu Çalışanları Konfederasyonu üyelerine cazip indirimler yapıyoruz...
kaskoların pahalı çıkmasını etkileyen faktörleri de göz ardı etmemek lazım,
+ müşterinin genç olması genel olarak bakılınca daha cesaretli olduğu anlamına geliyor yani hız yapmaya meğilli
+ aracın riski de önemli parça fiyatı ve aynı segmentteki araçlara oranla sağlımlığı ve hızlı olması
vb...
size önerim fiyat araştırırken poliçenin içinde ne olduğunu iyi anlamanız çünkü piyasada ucuz fiyata çok kasko poliçesi var ve hasar ödemesi çok geç yapılıyor
büyük şehirlerde yaşayan üyelerimiz için kasko poliçesi çok önemli ve alırken fiyatından önce içinde ne olduğuna bakmanızı istiyorum...
arkadaşım Gp sini 497 liraya allianz dan kaskolattı. cumartesi günü... 3. senesi... trafik sigosratsını Eskişehirde 180 tl ye yaptırdım...
taşınacağım ben de eskişehir'e falan bu gidişler :)
bu kasko, sigorta fiyatlarından ve dün akşam 1. köprüdeki trafikten sonra...
Tüm gün ibb trafik'e bakıyoruz nerden gitsek diye düşünüyoruz
Merhaba Arkadaşlar,
Yazılanları okudukça çok farklı rakamlar yazılıp çizilmiş.. Bende 3 hafta önce aracı alırken tr.sig. yaptırdım(Ankara Sig.) ve şu anda çok durumum olmadığı için kasko yaptırmadım ama aşağı yukarı aklımda olsun diye kasko fiyatı da almıştım. Toplamda full kaskoya çıkardıkları fiyat 1190 TL idi..
Şimdi tüm şehirlerden gelen mesajları ve firmalara göre fiyat dağılımını incelediğimde Ankara sigorta ne kadarda farklı farklı rakamlar vermiş öyle.. :):)
1-2 ay sonra durumları düzeltince mecburen yaptıracağız ama İST. fiyatları da cok vahim durumda :((
Arkadaslar suan kasko hızmetı veren sırketlerın lıstesını yaptım 32 farklı sırket var lıstemde bır gunumu ayırıp hepsıne bızzat gıdecem ayrıntıları paylasırım bakalım fıyatlar ne cıkacak aracım 2009 punto actıve gecen sene basaktan 945 tutmustu tek terddutum 3 hazıranda sona erecek kasko sımdıden arastırsam sorsam kaskocular daha 1 ay var derlermı
Tramer sistemine 15 gün öncesine kadar düşmüyor arac, tahmini fiyat verebilirler.
Arkadaslar sızden once maıl attım artık ayın 25 ınde falan arastıracagım yanı 10 gunkala bu arada gecen sene 945 tl olan kaskoya fıat verdı ykb sıgorta full
PESIN: 742,59
VADELi: 768,95
ımıs sımdılık bu daha sonra paylasacam dıgerlerınıde onumuzdekı aylarda bır cok arkadasa fıkır verecegını dusunuyorum
Arkadaslar kaskoculara maıl atmıstım fıyat gelıyor
ray sigorta ;
fiyat : 690.-tl (kk ile 8 eşit taksit)
araç bedeli : 25.200.-tl
imm : : 15.000-45.000-15.000
ferdi kaza : 5.000
cam : Anlaşmalı cam servisleri dışındaki tazminlerde 150.-tl muafiyet
deprem %25, sel %10 muafiyetli
yapı kredi sigorta ;
fiyat : 733.-tl (kk ile 8 eşit taksit)
araç bedeli : 25.200.-tl
imm : : 15.000-30.000-15.000
ferdi kaza : 5.000
cam : Orjinal cam muafiyetsiz
deprem ve sel muafiyetsiz
altını cızdıklerım ne demek bu arada puntonun bedelı 23.100 degılmı
zeynel arkadaşım benim de ayın 16 sında hem kasko hem trafik bitiyor.bugün fiyat aldım ergo 500 peşin 7 taksitle 550 trafik için 80 diyor.sen sigortacılara nerden mail attın.yardımcı olur musun?
Aksigorta dıyelım web sayfasına gırdım abı ankara ılını sectım her semtten bı sıgorta secıp maıl atıyorum oncekı polıceyıde nette ındırıp jpg olarak ek olarak sunuyorum kasko yenıletcem fıyat teklıfı verın dıyorum donen donuyor donmeyende donmez
bu arada aracta degısen olup olmadıgını tc yı plakayı belırt bırde promosyon varmı sor
benim aldığım fiyat nasıl?
ben ankara yaptırdım (730 TL ye) diğer sigortalara göre 500 TL farketti
ama içim rahat değil açıkçası kasım aralıkta kasko fiyatları düşer, acenteler ve bölgeler limitlerini doldurmaya çalışırlar ona göre aldıkları primler artar. O zaman kaskomu iptal edip değiştirebilirim.
Ankara sigorta hakkında da tecrübeleri olanlar varsa paylaşırsa sevinirim. istanbul'da yaşıyorum
Kasko poliçeleri 365 günlük düzenlenir..Bu süre zarfı içinde satış haricinde bir iptal söz konusu olursa zararınız çok fazla olur...Bence hiç dokunmayın öbür türlü ciddi anlamda zarar ediceksiniz..
Birde söylemiş oldugunuz gibi kasımda aralıkta falan o dedikleriniz olmuyor :) primlerde flan bi değişme olmaz yani..Fiyatlarda her ay güncellenir kasımda artadabilir düşedebilir..Bunun garantisini kimse vermez.
Bilgi için teşekkürler, ben sene içinde iptal edildiğinde zarar edildiğini bilmiyordum, hiç yaptırmadım ama satıştaki gibi bir mantık olduğunu düşünüyordum. Neyse zaten Sabah Ankara Kaskoyu da aramıştım, Poliçemi inceledim 2 cam değiştirme, Mini kasko autoking'de falan var. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bir de acente arkadaşım zaten.
Diğer konuda Aralıkta yıl sonu hedefleri için biraz daha uygun yapabiliyorlar. En iyisi Aralık'ta ben satayım arabayı yenisini alayım... :)
koç allianz 570TL 10 taksit+cam hasarı sınırsız+2 milyara kadar ufak hasar kaskoyu bozmuyor+hasar durumunda araç temini+full boya korumada promosyon verdiler.düşünceleriniz nedir?
Ben 950TL aldım en az, Generali Sigorta'dan, diğer sigorta şirketleri 1150 1200 1400 gibi rakamlar çıkarttı 950TL teklifi verende zaten devamlı çalıştığım sigortacıydı bende yaptırttım. Ama çok pahalı yaaa :@
Bu arada aracı dün aldım artık bende aranızdayım :)
hayırlısı olsun, kazasız belasız
480 lira ak sigorta
İlk defa kasko yaptırıyorum.
950 TL ye Yapı Kredi sigorta ya yaptırdım.
Teminatsız. Full kasko
mayıs sonu kaskom bitiyor.. geçen sene 802 tl alan yapı kredi bu sene
hasarsızlıkla 731 tl fiyat verdi.. dubai grup sigorta 589 tl fiyat verdi...
diğerleri biraz uçuk... dubai grup nasıldır bilen varmı ???
ben HDI den nakit 600 tl ye yaptırdım.
Ben de 28 yaşındayım. Kendi üzerime aldığım ilk arabam.
Pazartesi günü 2008 model Grande Punto 1.4 Fire Dynamic aldım.
Zorunlu trafik sigortasını Anadolu Sigorta'dan 212 TL'ye yaptırdım.
Kasko için ben de araştırmalara başladım.
Groupama:1186 TL
Mapfre Genel yaşam: 1153 TL
Anadolu sigorta: 868 ( %2 Muafiyet )
Şimdilik fiyat teklifleri budur. Görünen o ki; 1000 TL civarında kasko ödemesi yapmam gerekecek.
:agiskavgasi: