bende 1000-1200 civarı fiyat teklifleri alşmıştım.çalıştığım holdingin sigorta şirketi olduğunu sonradan öğrendim:)onlarla konuştum,720 liraya full kasko yaptılar.2006 model 3k mjt dyn...
Printable View
bende 1000-1200 civarı fiyat teklifleri alşmıştım.çalıştığım holdingin sigorta şirketi olduğunu sonradan öğrendim:)onlarla konuştum,720 liraya full kasko yaptılar.2006 model 3k mjt dyn...
ben fiyat politikalarını bilmiyorum ama giydirebildikleri kadar giydirmeye çalıştıkları kesin.Benim aracın kaskosunu çalıştığım fabrikada tüm kaskoları yapan firmada yaptırdım.. az çok muahbbetimizde war.Bence iyi araştırın sunu soylim sigorta acentelerinin kar oranları çok yüsek ona sahit oldum..
bende yeni Punto Evo aracım için araştırma yapıyorum ve fiyatlar gerçekten yüksek nedenini araştırdığımda ise ilk sebep İstanbul plaka olması ikinci sebep ne yazıkki araçlarımız yüksek risk taşıyan araçlar kategorisindeymiş. yani genelde gençler kullanıyormuş bu neden kaza oranları yüksekmiş:no000000:
bende gecen hafta sıfır aldıgım punto evo ma bayi tarafından koç allianz dan 1250 liraya yaptırdım full+full biraz abartı geldi ama bidaha ugrasmayayım hemen arabayı cıkarayım diye olur dedim aldım.İşten fırsat bulamıyoz ki bi araştırsak:S
Mart ayında Gourapama ya % 30 hasarsızlık indirimiyle 910 TL. ye yaptırdım. Eski sigortam Allianz dı. 1200 TL. gibi bir rakam çıkardılar. Bende gourapama ya geçtim.
evet plaka çok farkettiriyor..mesella trafik sigortası yapıldı 35 plakaya 200 lıra ama benim 45 kaldığı için 123 liraya düştü
1. sayfanın sonunu okuyup cevap yazmışım hemen:D
Ben kocaelinde anadolu siğortaya yaptırdım full kasko artı 4 senelik hasarsızlık indirimi ile 540 tl ye 3 taksite yaptırdım nasıl bu kadar ucuk rakamlar var anlamadım.
fiyatları görünce çok şaşırdım. 2010 ocakta 510 tlye yenilettim ben anadolu kaskodan. 2009 model gp yu.
aynen öyle şehir yüzünden fiyatlar cok farkediyor.en yüksek fiyatlar istanbulda.izmir biraz daha asagılarda
1 Mayıs da Aracı Teslim Alırken Kasko ya 1.500 TL Verdik En Ucuzu Buydu ?
28 Yaşında Abimin üstüne Araç
euroka sigortadan yapı kredi sigortaya geçtim..
624 tl 8 taksit..
herşey dahil full kasko....
bende 27 yaşındayım o yüzdende aracı alırken daha önceki tecrübelere dayanarak, tsk mensubu olan babamın üzerine aldım.
Tabi böyle olunca olabilecek muhtemel indirimlerin hepsinden yararlanıyoruz.
430 liralık kaskoda araç bedeli, araç ve üzerindeki aksesuarlarda dahil 28000 lira olarak belirlendi.
banada 1250 gibi bi fiyat verdiler bende yaptırmadım ne gerek var boşu boşuna 1250 vereyim :) şaka tabiki ama parasızlıktan yaptıramıyorum
ben de dün nkara sigortadan full kasko yaptırdım, biraz tanıdıklar vardı 730 TL ye anlaştık mini onarımlı. İsteyen olursa arkadaşımın telefonunu veririm. Fiyat almanızı tavsiye ederim.
Herkesin de söylediği gibi
Plakası çok önemli. 34 olduğu için benim malesef pahalı
Punto yüksek risk kategorisinde
Bir de diğer etkenler var.
Trafik sigortası bile en ucuz yerden 277'e yaptırabildim :(
Yaşım 26, ilk aracım diye görünüyor o yüzden.