Geçmiş olsun... Yayalar özellikle çocukların ne yapacağı belli olmuyor. Çocukken bizde öyleydikBisikletliler beni ürkütüyor. Eskişehirde yollar dar ve bisiklet kullananlar çok. Adam bisikletiyle bana çarpıyordu. Birde herkesde dalgınlık var, dertler hat safhada insanlarda.
Geçmişler olsun..benimde başıma gelmek üzereydi ...ben sağa yanaşacam ve en fazla 10 la gidiyorum...tek şeritli sakin bir yol...emminin biri sola bakacağına sağa baktı ve ne yaptı dersiniz...tabiki yürüdü...ne de olsa yol boş...tabiki sağ boş...farketim ve küçük bir firencikle durdum ve sayın emminin
sağ ön kaputuma dokundurmasını seyrettim...sonramı ne oldu...resmen sıvıştı oradan hatasını anlayarak...
Geçmiş olsun abi , bu tarz şeyler istanbulda bolca var , biz istanbulda yaşayanlar diger illere gore x5 daha dikkattiliyiz, dikkatli olmamız gerekiyor. her yerden her an herşey çıkabilir. Bence karşıdan karşıya geçen yayadaki zihniyet, araba beni goruyor , ezicek hali yokya durur.. :/
Bi sabah vakıf gruba hastanesindeydim 8gibi. , hastane akıcı yol uzerinde. acı 2 tane fren sesi duydum , Allah dedim kaza oldu bi baktım o yoldan (4 şeritli ) yolu ayıran yerdede korluluk tarzı şeyler var. Ordan karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaya bindiriyor araç, o durmak isterkende arkasındaki araçta aynen ona yaslıyor. hasteneden hemen apar topar sedye falan filan. Yayaya çarpan araçın on kaput ve cam yalan olmuş, tampon dahil. arkasıda o biçim.. yaralı yaya'da turkmenistanlı tarzı bişeydi. 50m ilerdede ısıklar var he. hadi geçtin diyelim, diger yola geçmek için yine o ısıklara yuruceksin, neden boyle bi işe kalkışırsınki. Milletin başına bela işte.
Sürücüler ne kadar dikkatli olursa olsun, yayalarda bi okadar dikkatli olmak zorunda.
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
geçmiş olsun.allah daha büyük kazalardan korusun.
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri