geçmiş olsun..
autoking olaya o bölgeyi direk boyama ile girecektir sanıyorum.. eğer sadece lokal halledelerse böyle bölgeyi çok taşırmadan, o autoking servisini öğrenmek isterim..
geçmiş olsun..
autoking olaya o bölgeyi direk boyama ile girecektir sanıyorum.. eğer sadece lokal halledelerse böyle bölgeyi çok taşırmadan, o autoking servisini öğrenmek isterim..
Dün autokinge verdim arabayı,tekerin üst kısmındaki bölgede biraz tamirat ve lokal boyama yapacaklar,arka kapınında büyük bi kısmı boyanacak.Yalnız hepsinin mini onarıma girmeyeceğini söylediler.Kapı boyama için kasgoyu deldirmek istemediğimden 100 tlye anlaştım.Fiyat biraz fazla gibi ama bikaç yerle uğraşmak istemediğimden kabul ettim.İnnşallah iyi bi işçilik çıkarırlar.Kendilerine çok güveniyorlardı.Arabamı alınca yorumlarımı yazarım.
Bu gün aracımı Şanlıurfa autokingden aldım.Çok güzel işçilik çıkarmışlar boyadıkları yeri bildiğim halde anlayamadım boyandığını.Ayrıca çok ilgiliydiler.Bide aracım sıfır olduğu halde adam bağaj kapısı boyalı olabilir diyor.Bi göstereceğim servise.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri