Bende BU ESPİRİYE sadece GÜLÜYORUM![]()
obsessed the red
bulut abi tehlikeli işler yapıyosun bu yöntemin artmasını teşvik ediyosun haberin olsun
![]()
![]()
sorduğun sorunun en basit çözümü ampülleri koyu renk yağlı boyaya batırmak ve tamamen kuruyana kadar takmamak olacaktır. yer uçağına benzermi bilmem ama))
eskiden park-sis gitmek diye bir tabir vardı yani bu şeklin şık olduğu söylenirdi, bazı arabalarda kısa farları yakmadan sisleri yakmak mümkün olmadığından insanlar özellikle far anahtarlarına ayar çektirirdi park-sis girmek için...
ön sis farı göz almaz ayarı bozuk değilse
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bulut boşver ya sadece sisle gezmenin modası şahincilere kaydı artık =) nigtbraker forever en kısa sürede takcam bende altlı üstü![]()
sebep:yine xenonlarım bozuldu yanmıyo![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ertug sanırım kullanmışsın daha önce ama ben memnun kalmadım. yağışta siyah asfaltta farları kapattığımda bi fark olmuyodu resmen. birde 3-4 ayda bir patlıyodu(far açık marşa basmaktan) şuan philips xtreme power var çok pahalı(55tl vermiştim çiftine) ama mayıstan beri kullanıyorum çok memnunum.(beyazlık için değil tabii aydınlatma için)
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bulut konuyu daha yenı okudum.sorunu cozdunmu bılmıyorum ama benım onerım park ampul unun duyunu yerınden cıkar ampullerıde led ampule cevır vede sıyah bantla ıyce bantla led ampul dememın sebebı normal ampul a bant yaparsan normal ampul cok ısınır bantı erıtır sonra sokmesı zor olur daha sonra park ampulunun duyunu yerıne takma orada asılı kalsın bukadar baska bısey yapmana gerek yok ama bant elektrık bantı olsun dıkkat et
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri