Merhaba serhat dubai kasko acentası istanbul mecdiyeköyde korkma arkadaşım saglam şirket yaptır üç senedir ben ordan yaptırıyorum full kasko mini onarım auotking.ten tavsiye ederim fazla ödemenin anlamı yok saglamdır emin ol buna benim yakınım olan biri bu firmada ben ondan ordan yaptırıyorum yap kaskonu bak keyfine bence arkadaşım yinede tercih senin paran çoksa başka yere yaptır
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Ankara sigortaya 8oo tl yaptırdım 12 taksit,ben de hemen hemen tüm şirketlerden fiyat aldım en uygun teklifi Ankara sigorta verdi.Unutmadan söyliyim aracımı 2. el aldığım için ilk poliçem ...
dün bende fiat bayiiye gittim ve kasko için fiyatlar aldım. anlaşmalı 5 şirketimiz var dediler ve 5 fiyat verdiler bunlar 1147 ile 1650 arası degişiyor. yaştan kaynaklanıyor dedileren düşük full kaskoyu aviva verdi 1147 ye, 30 yaş üzeri olanlara özel indirilmer yapıyorlarmış, arabayı babamın üzeriine devredip kasko yaptırmayı düşünüyorum bende.
Serhat bey eşim otomotiv firmasında çalışıyor,firma çalışanlarına sigorta şirketleri ekstra indirim verebiliyorlar.Güneş sigorta personel ind. peşin 900,axa 1380 tl fiyat verdi.Unutmayın acentelere biraz baskı yaparsanız özel indirimler alabilirsiniz kanaatindeyim.
yaptırmış oldugunuz kasko şirketinden başka yerlerede sorun.benim aracımın 10 yıllık hasarsızlık indirimi var.ilk baştan 420 tl dediler.başka şirketlerden fiyat aldım.en ucuz fiyat veren kasko şirketini buldum.daha sonra devamlı kasko yaptırdığım şirkete gittim.başka kasko şirketinin en son 330 tl fiyat verdigini ben 10 yıldan beri size bu kaskoyu yaptırıyorum. niye bana böyle fiyat çıkarıyorsunuz dedigimde.merkezle konuştu ve bana özel fiyat çıkardıklarını ve 315 tlye kaskoyu yapacaklarını söyledi.arkadaşlar parayı sokaktan toplamıyoruz araştırmadan yaptırmayın.
serhat orada kaydın olması hiç bir şey değiştirmez.işine gelmiyorsa başka sirket daha uygun fiyat veriyorsa başka sigortaya geçebilirsin ve hiç bir kaybın olmaz.eski sigortanın yapmış oldugu indirimler ve hasarsızlık indirimin yeni kaskonda aynen devam eder.fakat kaskondan memnunsan devam edebilirsin.bu senin verecegin bir karar.
ümit abi ilgine teşekkür ederim.
Bir şey daha soracağım ama
Aynı sigorta firmasının farklı acenteleri farklı fiyat verebilir mi aynı poliçeye
Arkadaslar TURK NİPPON SİGORTAYİ bilen var mı acaba? Bana 700 lira fiyat verdiler. Yaptırayım mı?
allıanza bakın arkadaslar bı sonucta kocun fıt araclara ındırımı ıyı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Ben dubai sigortaya 830 tl ye yaptırdım bursa ceketciler oto da izmir yolu üzerinde
punto evo mjet dynamic için; eurokodan 1250, aksigortadan 1500, anadoludan 1250 fiyat aldım ama sonunda avivasa.dan 970.e yaptım sizce iyi midir arkadaşlar?
özelliklerine baktım istediklerim vardı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri