Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birinci olarak arkadaşlar ben burada aracıyım bu T-shirtlerle uğraşan arkadaşımız Tolgay şuanda Antalyada olduğundan buraya bu ilanı vermekte bana düştü.. Gerekli açıklamayı Çoşkun arkadaşımız zaten yapmış... Artı t-shirtler polo yaka ve üzerindeki logo başkı değil işleme olacakmış.. Ancak 30 TL'ye fiyatı çekebilmiş temsili resmide aşağıya ekliyorum... Almak mecburiyetinde değilsiniz ilginç yorumlar yapılmış cebe atacakmışım gibi parayı.. Sizin alacağınız t-shirtlerden kar sağlayıp cebe atmaya zaten ihtiyacım yok... İsterseniz 100-200 tane t-shirt ben size hediye edeyim.... Yanlış konuşup burada milleti rencide altında bırakmayın ve insanında canını sıkmayın lütfen...

İlk ilanda herşey yazıyor. Bende hata ki çok özür dilerim resmi eklemeyi unutmuşum ve şimdi ekliyorum... Sevgi ve Saygılarımla...

Birader yanlışın var…Kendi mesajımı ve diğer arkadasların mesajlarını okudum kimse kimseyi töhmet altında bırakacak bir şey yazmamış gayet medeni bir şekilde eleştirilmiş fiyat ve diger detaylar..Fiyata 30 dersin 100 de diyebilirsin alan alır kimse almak zorunda değil denildiği gibi ama burada site için birsey yapiliyorsa daha ucuzu daha kalitelisi daha güzeli olur mu diye soruşturmak eleştirmek tabiidir diye düşünüyorum. Eleştirilerin cogu da ornek cizim, yeterli bilgi olmadıgı yonundeydi ki Coşkun Bey olayı çözdü zaten. Konuyu acarken herkesin onceki konuyu okudugunu dusunmussun, biz ne cizimden haberdardık ne senin aracı oldugundan ne de diger detaylardan…Daha yeni polo yaka oldugu ve baskının işleme oldugu soyleniyor fiyatı belli ama kendisi belli olmayan bir şeye musade et de insanlar birseyler yazsınlar…
Fiyat konusunda Serdar arkadasımız birseyler yazmıs o da kimsenin kar ettiğini değil kotu pazarlık yapıldıgını vurgulamıştır.Tekstil işinde olmadıgım icin bilemiyorum ama kendisi ilgiliyse ondan da resmi bi fiyat bekleyebiliriz…
Buarada durumum iyi 100-200 tshirt hediye edebilirim demişsin hazır ağzından cıkmısken Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşıyosun ihtiyacı olan bi çok insan var onlara sen yap o yardımı yinede