Şahine laf yok beyaz düşük sahinlere hastayım![]()
Anlaşılan Maliye bakanlığından trafik şubesine "Bütçede para bitti,naapın edin bişeyler bulun" talimatı geldi,onlarda düşündüler,ençok nerden ceza keseriz "hmmmm ortalık filmli araç kaynıyor,bunları bi ele alırsak bütçeye epey destek oluruz" demişlerdir.Memleketteki en önemli sorun filmli araçlar ya zaten haklılar,her gün ölen onlarca insan bu filmler yüzünden ölüyo demekki,lanet olsun bu mantığa........
eee burası Türkiye.arac fabrıkadan sıyah calı çıkarsa sorun yok sen fılm yaptırırsan karartırsan ceza var![]()
t jetin spor paketinde de arka camla siyah ve bu yüzden bizim mahallede bir arkadaşımın puntosu 9 gün bağlı kaldı
aracı kırmak tan almıştı kırmaktan orjinaldir yazısı götürdüğü halde trafik kabul etmeyip fiattan
yazı istedil
fiattan orjinallik raporu götürüp aracını çıkarttı
en son öğrendiğimde şu anda kırmakla itilaftalar
dava edicem abi diyor bakalım ne olacak
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Polıste ıyıce abarttı artık sacmaseylerede yazıyorlar artık öncama emnıyet genel mdurlugu,basbakanlı,içişleri arkaya valilik,yargıtay,hakim stickeri sart oldu . Bızım mahalle de herkesın aracta sıyah cam var jepplerın hepsıde fılım var ozel otomobıl bunlar bırgun bıle bırının sıyah fılımı cıkarttıgını gormedım polıs bunları hıcmı cevırmez kardesım hıcmı sormaz bır ara tıpo,tofas yolda hercevırmeye gırıyordu sınıfmı atladılar puntolara dadandılar
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
6 camda da film var.. ön arka yanlar 2, arka 3, ön cam ise 0.5
vicdansızın birine denk gelirsem direk defekasyon..![]()
valla arka camlara güvenlik sebebiyle yaptırmayı düşünüyordum,açıkçası gözüm korktu.
geçenlerde bir trafik polis memuruyla ayak üstü sohbet esnasında bu konuyu sorduğumda bana kesinlikle yasak olduğunu söylemişti,bende özel durum gereği güvenlik açısından takmak istediğimi söylemiştim,fark etmez dedi. çevirme esnasında memur arkadaşa durumu izah edersin o da ancak onun insiyatifine kalmış birşey dedi.
orjinal siyah camlı olanlar bu kadar problem yaşıyorsa ben film işinden vaz geçtim.güneşlik alacam.
Bugün benim arabayıda durdurup filmlerimi tek tek söktürdüler.içim gitti.genelge çıktı hocam piyasada filmli araba bırakmıyacaz dediler.çok koydu valla.Allahtan ceza yazmadılar.
Trafikte freni tutmayan, bakımsızlıktan tekerleri 8 çizen, Allah a emanet giden o kadar araç varken herşeyi ile dört dörtlük araçların sırf cam filmi yüzünden böyle bir uygulamaya (bağlanma) maruz kalması Levent Kırca lık bir parodiden başka birşey olamaz.
arkadaşlar filmi söktükten sonra camda yoğun bir şekilde yapışkan izleri kaldı.Onları nasıl geçirebiliriz.jiletle kazıdım,asetonla sildim ama zorluyor baya.
Yemedim yemedim bugün cevirdi polis3 günlük izin kağıdı verdi ne yaptıysamda yazdı cezayı yakışıyodu beaa cıplak cıplak gezecem artık :\
Eee arkadaslar iğneyi kendimize de batıralım, bu isin çivisi cikmamismiydi artık? 50 liraya arabasını zifiri karanlık yapmadı mı millet? Ee polis te artık senin orjinal benim açık renk diye bakmıyor, genelge genelgedir.
Ben ceza aşamasına gelinceye kadar bekleyeceğim sonra polisin önünde kendi ellerimle sökeceğim. Polise değil arabalarını içerisi görünmeyecek kadar siyah filmle kaplayanlara lanet okuyacagim.
Bana ceza yazarken kırmızı ışıkta sırf zindan gibi 6 araç gösterdim polise cevabı onlarada yazılacak oldubirinin plakası 06 ydı onada gider ankarada yazar artık.. Cok gezmenin ve herzamanki şanssızlığıma vuruyorum yapacak bişey yok ön 4 camı sökecez
Siyah camlar sermiş birde en arka rezistanslı cama film, bunlar kesin bilgiler..
Acıklayım, ceza yerken polise bastıra bastıra sordum film rushata işleniyomu extralara falan diye , bana öyle birşeyin söz konusu olmadığını söyledi , güneş alerjisi olayını söyledim heyet raporu gerekli dedi (onuda almak baya bi külfetli
) , Siyah camın ser olduğundan bahsetti sanırım onlarda standart 0.5 nm oluyor içi dışı bir
![]()
siyah cama yazmıyolarmış
![]()
bişey sormak istiyorum bende geçen ay cam fliminden ceza yedim daha sonra 2. defa cevrildim yine cam flimlerindennn onca muabetden sonra acıdı bıraktı beni ama aracınız bağlanır falan dedi,simdi cam flimlerini söktüm herhangibi bir cevirmede plaka sorgulamada falan bişy cıkarmı acaba?yada söktukden sonra başka bişy yapmam gerekiyormu birileri muayene göturmen lazm falan dedi ama ne yapmam gerekio bilgisi olan varmı??yoksa flimleri sökunce sorun kalmıomu?
Polisin dediği emniyete gidip izin kağıdını dolduğu gün veriyosunuz, ordaki memurların insiyatifine bağlı muayeneye de sokabilir direk tamam git de diyebilir, beni direk gönderdi simdi herhangi bi sorun yok..
cam filminin yasak olmasının nedeni kaza sırasında camın parçalanmasını önlediği içindir. yoksa araç içi perde yasak değildir. ikiside aracın içini göstermiyor..
siyah camda sertir, çünkü kendisi siyahtır
siyah cama ceza yazan polis hıncaldır, uluçtur, cahildir, çoğu devlet memuru gibi mevxuatı bilmiyordur..
Konu Du Hast tarafından (13/06/2010 Saat 01:49 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri