servisten şaşma kardeşim git sölerler orda
tşk ederim kardeşim yaşını bilmiyorum kusura bakma o yüzden kardeşim dedim.Bu arada istanbuldayım pazara günü ankarada olacağım düşünürsen görüşebiliriz.
servisten şaşma kardeşim git sölerler orda
şüphe ile alma arabanı temiz olduğuna inan öyle al
arkadaşlar merhaba, abdurrahman ben aranıza yeni katıldım gp alalı çok kısa bir süre oldu. bizde arkadaşa 2007 md mj active aldık. kazasız belasızdı aracı kontrol ettirerek aldık. fakat tek hatamız km ye inanmaktı. servise ilk gittiğinde anladık. bir kaç saat sonra arkadaşımı arayıp çağardılar bizde gittik km 5 ay önce 140.000 km de imiş fakat şimdi 100.000 km civarında arabanın alındığı galeri ile görüştük ama hiç bi netice alamadık.çok fena çamura yattılar nerdeyse biz zararlı çıkacaktık.. şu an o galeriyi yıpratmaya çalışıyoruz. bence araba alınmadan önce mutlaka üst düzey bi servise götürülmeli iyicene araştırılmalı bisiklet almıyoruz çünkü bir dünya para yatırıyoruz...
bir galericiler
iki emlakcılar
bu iki mesleği dürüst yapanlara saygım sonsuz ama hazmedemiyorum böyle yalanla dolanda iş yapan haysiyetsizleri
bir mağazadan satın alınan ürünlü ayıplı ise nasıl kanuni hakkımız varsa emlak ve galerinin sattığı malında ayıplı olması halinde kanunen hakkımız olması gerekmez mi?
ama adamların işi satana kadar bide lafta söylenmez genelde hepsi kabadayı tipli oldukları için Allah böylelerine düşürmesin ne diyim..
Ben kendim Galerici Olmama Rağmen Biniceğim Arabayı Gidip Sıfır ALıyosam Vardır Bİ bildiğim diye Düşünüyorum Gerisi Sİze Kalmış![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri