Alıntı 34ozkankurtuldu34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar bende bir LPG kullanıcısıyım ve önceki arabamda megane coupe 1,6 110bg. ve ondada LPG kullandım arkaşadaşlar şu bir gerçekki sorun yaşanıyor ve yaşamadım diyen yalan söyler ben bakıyorumda 47000 km .yol yapılmış hiç sorun yaşanmadı diyor birkere 47000 km yol yapamazsınız 10,000de bir bakımı var filtresi degişiyor hadi 10,000de degiştirmedin 20,000 görmen imkansız bakımı 10,000 de bir 40tl filtre degişiyor sorun derseniz tekleme yapar ve yerli yersiz stop eder taki sistemi oturtana kadar ben otobanda bile kaldım kar altında iken ama çözüm bulabilecekseniz yani açıkçası olacakları kaldırabilecek gücünüz varsa taktırın ben ara ara sıkıntı yaşadım ve hala LPG kullanıyorum gücü yeten alır misali bierşey bu bence LPG alabilirsiniz ama olacaklarıda göz önünde bulundurup almalısınız Valla ben bunlara ragmen memnunum çünkü Benzin almış başını gidiyor ve şuan kullandıgım marka İTALYAN ECOTECH tavsiye ederim bu işte önemli olan motaj söz konusu ve ustanın el işçiligi ve bilgisidir. zamanlada bakımını ihmal etmemek gerekir benim düşüncelerim bunlar paylaşmak istedim herkeze saygılar... He bu arada benzinin fiyatını bilen varmı?
Eylemlerim devam edecek...

işte objektif yorum bu
ellerine sağlık özkan