Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: LPG li Punto düşünüyorum. Sizce beni üzermi?

ali veli
    alicanveliy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 54

Dizel dururken benzinli arabaya lpg taktırmak pek mantıklı görünmüyor.
    Anladığım kadarıyla enjektörlü araçlarda; yani sıralı sistem lpg takılan araçlarda sorun çıkıyor. Karbüratörlü araçlara takılan lpg'lerde böyle sorunlar duymuyoruz.

mert yılmaz
    mix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 170

LPG yakıtının avantajları
    - Daha verimli yanma,
    - Emme manifolduna tamamen buharlaşmış olarak girdiği için motor yağı seyrelmez ve ömrü uzun olur,
    - Yanma odasında daha az aryık maddeler meydana gelir,
    - Yangın anında LPG tankının yangına dayanma süresi diğerlerine göre daha uzundur,
    - Gaz fazında hava ile daha iyi karışma sonucu iyi bir yanma gerçekleşir,
    - Daha ucuz yakıt
    - Dizel ve benzin yakıtına göre egzoz emisyonu daha az kirleticidir,
    - Motor daha az aşınmaktadır.

SAĞLIK VE LPG
    Sağlık istatistikleri her yıl binlerce insanın partiküller nedeniyle öldüğünü, binlerce insanın hastalandığını ve işgücü kaybına neden olduğunu söylemektedir. Bu partiküllerin ana kaynağı ise trafikteki araçlardır, ve LPG bu artık maddeleri % 90 oranında azaltabilmektedir. Diğer bir büyük probleme yol açan ve kesinlikle önlenmesi gereken petrol yakıtı artık maddesi ise Nitrojen Oksitleridir ki, bu da LPG kullanımı ile azaltılabilmektedir. Gürültü kirliliği ise trafik ile iç içe olan yaşamımızın diğer bir dezavantıjıdır. LPG kullanımı, benzinli ve dizel araçlarda motor sesini % 50 azaltmaktadır.

Benzin ile kıyaslandığında;
    * % 75 daha az Karbon Monoksit
    * % 85 daha az Hidrokarbonlar
    * % 40 daha az Nitrojen Oksitleri
    * % 87 daha az Ozon
    Motorin ile kıyaslandığında;
    * % 90 daha az Partiküller, Hidrokarbonlar ve Karbon Monoksit
    * % 50 daha az Nitrojen Oksitleri atmosfere yayılır.
    (Millbrook 1997/1998 testlerinden alınmıştır.)

güvenlik açısından, LPG deposu aracın en önemli elemanıdır. LPG tankları genellikle 3-4 mm kalınlıkta imal edilirler, malzemeye mümkün en yüksek uzanma miktarı verilmiştir, dolayısıyla bir çarpışma sonucunda depo deforme olsa bile çatlakların oluşması söz konusu değildir. LPG tanklarının tehlikeli olduğu yönünde günümüzde yaygın olan önyargı bir kenara bırakılmalıdır. Aslında LPG tankının �araçtaki bomba� olduğu değil, araçtaki �ikinci tampon olduğu� sloganı geçerlidir. Şekil...�da LPG tankının güvenliği testinde 40 km/h hızla giden bir aracın çarpmasıyla ezilen LPG tankı bir tampon gibi işlevi görmüştür.

LPG KAZANÇ - YAKIT TASARRUFU HESAP MAKİNESİ Sizde kendi Araç Bilginizi forma girerek LPG ile 100 km'de ortalama ne kadar yakıt tasarrufu sağlayacağınızı görebilirsiniz
    Sizin ip numaranız: 78.175.57.103 Aracınızın Markası-Modeli
    Motor Hacmini
    Girmeye özen gösteriniz. 100 km deki benzin tüketiminiz? LİTRE Bulunduğunuz Yerdeki Benzin Litre Fiyatı YTL Bulunduğunuz Yerdeki Lpg Litre Fiyatı YTL Benzin ve Lpg fiyatında İstanbul Anadolu Yakası Baz Alınmıştır. Lütfen Kendi Bölge fiyatlarınızı giriniz Belirli bir markayı listelemek için marka seçiniz Tüm Markalar 131 - yakıt tasarrufuAccent - yakıt tasarrufuAlbea - yakıt tasarrufuAlfa Romeo - yakıt tasarrufuAston Martin - yakıt tasarrufuAstra - yakıt tasarrufuAudi - yakıt tasarrufuBentley - yakıt tasarrufuBMC - yakıt tasarrufuBMW - yakıt tasarrufuBora - yakıt tasarrufuBrava - yakıt tasarrufuBravo - yakıt tasarrufuBuick - yakıt tasarrufuCadillac - yakıt tasarrufuChevrolet - yakıt tasarrufuChrysler - yakıt tasarrufuCitroen - yakıt tasarrufuClio - yakıt tasarrufuConcorde - yakıt tasarrufuCorolla - yakıt tasarrufuCorona - yakıt tasarrufuDacia - yakıt tasarrufuDaewoo - yakıt tasarrufuDaihatsu - yakıt tasarrufuDoblo - yakıt tasarrufuDodge - yakıt tasarrufuDoğan - yakıt tasarrufuFabia - yakıt tasarrufuFelicia - yakıt tasarrufuFerrari - yakıt tasarrufuFiesta - yakıt tasarrufuFord - yakıt tasarrufuGMC - yakıt tasarrufuGolf - yakıt tasarrufuHonda - yakıt tasarrufuHummer - yakıt tasarrufuHyundai - yakıt tasarrufuIsuzu - yakıt tasarrufuIveco - yakıt tasarrufuJaguar - yakıt tasarrufuJeep - yakıt tasarrufuKangoo - yakıt tasarrufukartal - yakıt tasarrufuKia - yakıt tasarrufuLada - yakıt tasarrufuLamborghini - yakıt tasarrufuLancia - yakıt tasarrufuLand Rover - yakıt tasarrufuLexus - yakıt tasarrufuLincoln - yakıt tasarrufuLotus - yakıt tasarrufuMarea - yakıt tasarrufuMaserati - yakıt tasarrufuMazda - yakıt tasarrufuMegane - yakıt tasarrufuMercedes - yakıt tasarrufuMG - yakıt tasarrufuMitsubishi - yakıt tasarrufuMorgen - yakıt tasarrufuNissan - yakıt tasarrufuOctavia - yakıt tasarrufuOpel - yakıt tasarrufuOptima - yakıt tasarrufuPalio - yakıt tasarrufu - yakıt tasarrufuPassat - yakıt tasarrufuPeugeot - yakıt tasarrufuPolo - yakıt tasarrufuPontiac - yakıt tasarrufuPorsche - yakıt tasarrufuProton - yakıt tasarrufuPunto - yakıt tasarrufuRenault - yakıt tasarrufuRolls Royce - yakıt tasarrufuRover - yakıt tasarrufuSaab - yakıt tasarrufuSeat - yakıt tasarrufuSerçe - yakıt tasarrufuSiena - yakıt tasarrufuSkoda - yakıt tasarrufuSmart - yakıt tasarrufuSsangYong - yakıt tasarrufuSubaru - yakıt tasarrufuSuzuki - yakıt tasarrufuŞahin - yakıt tasarrufuTalbot - yakıt tasarrufuTata - yakıt tasarrufuTaunus - yakıt tasarrufuTempra - yakıt tasarrufuTipo - yakıt tasarrufuToyota - yakıt tasarrufuTrabant - yakıt tasarrufuUno - yakıt tasarrufuVectra - yakıt tasarrufuVolkswagen - yakıt tasarrufuVolvo - yakıt tasarrufu Araç Tüketim (100km/litre) Benzin YTL Lpg YTL Benzin Tutarı YTL Lpg Tutarı YTL Lpg ile Yakıt Tasarrufu YTL fiat-punto7,00 3,75 1,99 26,25 16,72 9,53 Araçlardan çevreye yayılan emisyon gazlarını yok etmek için 1000lt mazot tüketimi 34 adet ağaç,
    1000lt benzin tüketimi 8 adet ağaç, 1000lt lpg tüketimi ise 2 adet ağaç dikilmesini gerektirmektedir.
    Çevreci ve Ekonomik Otogaz kullanımını desteklemektedir.

3. Bu mesajı için 4 kişi mix'ye teşekkür etti:

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

Alıntı tempesty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam 2 yıl ve tam 47.000 km.dir lpg liyim bu süre içerisinde sadece 1 kez servise gittim (yalan olmasın herşey ortada) enjektörler , filtreler ve şamandıra sensörü değişti başka da hiçbir sorun yaşamadım şu anda bu arabaya yaptığım en güzel iş lpg taktırmak oldu diyorum...Haaa -ileride- sorun çıkarırmı yada çıkarsa bile beni ne kadar üzer onu bilemiyorum iddialı da konuşmuyorum sadece yaşadığımı söylüyorum ve şu anda km.de 15 kuruş yakmanın keyfini çıkarıyorum o kadar...Tercih meselesi bu herkese saygı duymak lazım ama maalesef bu sanayiden çıkmama veya motorun ölmesi gibi önyargıları ne yapsak ne anlatsak değiştiremiyoruz..
    bora kardeşim lpg kullanmasaydın km de şehiriçi ortalama 25 kuruş belkide daha fazla yakacaktın hadi 25 kuruş yaktığını varsayalım şuan lpgden dolayı yakıta 5 Bin Tl az ödedin hadi bunun 2 Bin Tl sini kaliteli bir kit aldın biliyoruz ona sayalım şuan sıkıldım ben bundan desen söküp atsan 3Bin Tl paran cebinde...

Sen Litresi 75 kuruşa gelen benzine 3,75 Lira vermemeyi tercih ettin onlar 3 Lira fazla vermeyi tercih ediyorlar mesele bu Taktığım prins servisinde Volvo s60 almış babacan bir abim benle dalga geçti ben her yeni araba aldığımda gelip lpg taktırıyorum sen niye bekledin bu kadar yeğen hiç mi araştırmıyorsun yeni sistemleri dedi yerin dibine girdim. Orda lpg takılan araçlara baktığımda en ucuz araba benim civic idi.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sanay,lerden çıkmayan lpg takmış arkadaşlardan bahsedip duruyorsunuzda ben adam gibi bir kit ve adam gibi bir ustada taktıran hiçkimseyi gormedim sanayilerde hatta ilk ayar sonrası ikinci ayarlarda dahi, sizin bu bahsettiğiniz araçlar kitler ve takılan yerler nereler arkadaşlar çok merak ettim açıkçası burda o şekilde bir lpg kullanıcısı arkadaşımız varsa yazabilirmi bizzat yaşadığı sorunları lpg kitini ve nerde taktırdığını?
    Fiat DEHA otomoıtivde taktırdım ibrahim bey montaj için oldukça yardımcı oldu ve söz verdiği gibi montajı 2 günde tamamladı servisten çıktıktan sonra ilk gün sorun yaşadım arıza ışıgı yandı sonra geri gittim lpg beynini benim araca göre programlamamışlar galiba onu eniden yükledier bayılma ve ışık yakma sorunu tmamen ortadan kayboldu 10000 km dir servise gitmeden kullanıyorum lpg ye verdiğim parayı nerede ise amorti ettim ancaaaaak.

reno clio gp hatta palio gibi araçlarla performansı ya aynı yada lpgsiz araçlara aracım geçiliyor yada zorlamam gerekiyor çünkü aracı sakin kullanıyorsanız ani hızlanmak istediğiniz zamanlarda sorun yaşıyorsunuz. Bunu ayarlayabiliyorlar ama o zaman da araç çok yakıyor lpg taktırmanın bi esprisi olmuyor ben ekonomiyi seçtim aracımın ayarları bu ayarlda 20 liralık lpg ile şehir içi 95 ile 100 km yapabiliyorum.
    Ben aracın beygirini 15-20 bg düşürürüm derseniz ki bu %20 performansa eşdeğer lpg taktırın uzun yolda performansı pek farketmeyeceksiiz ancak şehir içi için efsane değerler sunar size cebiniz rahatlar.
    Eğer aracı en az 5 yıl kullanmayacakasnız hiç taktırmayın çünkü size kar olarak değil zarar olarak döner. bakımları ise her 20000 km de 10 liralık lpg filtresinden ibaret bir de extra sızdırmazlık kontrolu yaparlar hepsi bu.
    (120 bg lik fiat bravo lpg li t-jet den bahsediyorum)

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Hakan bey sizin durumunuzu lpg li araçlar için değilde taktırdığınız yer ve marka için genelleme yapsak daha doğru olmaz mı? Anlayamıyorum kız gibi güzelim puntolarımıza gidipte atiker mi taktırıyorsunuz? nedir kullandığınız kitin markası? prins var teleflex var olmadı landi renzo var oda olmadı brc var 5-6 bin tl ye ikinci el araba alıpda atiker vb bir sistem taktırmanızı anlarımda bu bebeklere hiç olmuyor bence atiker...

bu arada ben civic vtec aracımda prins kullanıyorum her zaman 195-196 yaptığım babaeski çıkışından once bir duzluk var e6 da orada lpg ile 200ü rahat görüyorum artık, ve aracım şehiriçi 16 kuruş yakıyor bunu nasıl açıklayacağız şimdi?
    Konu ugurozer tarafından (21/04/2010 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir.

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

brc zaten fiat ın lpg çözüm ortağı ayrıca taktırılan yer de fiat servisi olunca sorun yaşamıyoruz.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

murat demir
    jakabo_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 KB 1150
    Edilen teşekkür: 89

Alıntı Punto_Can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla ben çok güzel anlam veriyorum. bende birtane de benzinli gp var, evet mjt'e göre çok yakıyo ama ben aracına lpg taktıranların aracına acıyorum açıkcası. lpg taktırıp sanayide çok geniş bir çevre edinen birsürü arkadaşım var, sözde kar ediyolar ama sadece sanayiye git-gel yaparak ettikleri kar minimum seviyeye düşüyor.

eğer illa lpg'li araca binmek istersem, fabrika çıkışı lpg'li birkaç marka var, onlara binerim... sonradan takılan lpg'den ne maksimum randıman alırsınız, ne de milyarlarca kar edersiniz. ben karşıyım lpg'ye, hem birçok avm'de kapalı otoparka da giremiosunuz

fabrika çıkış lpg li hiçbir marka araç yoktur. sadece 0 aldığında yetkili serviste brc marka lpg takarlar. chevrolet, hyundai gibi.

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ç T
    ITALIAN STALLION LeoN48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1011

BRC ve Fiat ortakligi disinda takilmis her turlu LPG'den uzak durulmasini dusunuyorum.
    2020... Fiat 500L
    2014... Alfa Romeo MiTo
    2012... Lancia Delta
    2009... Fiat G.Punto

13. Bu mesajı için 2 kişi LeoN48'ye teşekkür etti:

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı jakabo_ank Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fabrika çıkış lpg li hiçbir marka araç yoktur. sadece 0 aldığında yetkili serviste brc marka lpg takarlar. chevrolet, hyundai gibi.
    bir ara tofaş fabrika çıkışlı lpg li araç satmıştı diye hatırlıyorum ama
    yanlışım varsa düzeltin

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

evet çıkarmıştı ticari taksiler için Coşkun

17. Bu mesajı için 2 kişi ugurozer'ye teşekkür etti:

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretci046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

lpg işinde malzeme kadar işcilik de önemli şu anda lpg de en iyi zavoli takarım arkama bakmam ama montajda güzel olcak enjektör sesi yok arıza yok temiz enerji devam

SERDAR UZUNCA
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. PNT 34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 34

atiker taktırırım. 1000 tl cebimde kalır 6500 km bedava gitmiş olurum..ne sorun yaşadım ne lambam yandı..ne ayar yaptırdım...param ülkemde kaldı..

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

atikeri yerli malı mı sanıyorsunuz? yanılıyorsunuz.

21. Bu mesajı için 2 kişi ugurozer'ye teşekkür etti:

mesut eyvaz
    mesut eyvaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Osmaniye
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 34

lpg li aracım var canımdan bezdiriyor bazen lpg kısa vadeli karda gibi ama sürekli motor sorunları çıkarıyor araba sürüşünü bitiriyor

ÖZKAN KURTULDU
    KeYiFSeL ÜYE :) 34ozkankurtuldu34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303
    Edilen teşekkür: 694

Merhaba arkadaşlar bende bir LPG kullanıcısıyım ve önceki arabamda megane coupe 1,6 110bg. ve ondada LPG kullandım arkaşadaşlar şu bir gerçekki sorun yaşanıyor ve yaşamadım diyen yalan söyler ben bakıyorumda 47000 km .yol yapılmış hiç sorun yaşanmadı diyor birkere 47000 km yol yapamazsınız 10,000de bir bakımı var filtresi degişiyor hadi 10,000de degiştirmedin 20,000 görmen imkansız bakımı 10,000 de bir 40tl filtre degişiyor sorun derseniz tekleme yapar ve yerli yersiz stop eder taki sistemi oturtana kadar ben otobanda bile kaldım kar altında iken ama çözüm bulabilecekseniz yani açıkçası olacakları kaldırabilecek gücünüz varsa taktırın ben ara ara sıkıntı yaşadım ve hala LPG kullanıyorum gücü yeten alır misali bierşey bu bence LPG alabilirsiniz ama olacaklarıda göz önünde bulundurup almalısınız Valla ben bunlara ragmen memnunum çünkü Benzin almış başını gidiyor ve şuan kullandıgım marka İTALYAN ECOTECH tavsiye ederim bu işte önemli olan motaj söz konusu ve ustanın el işçiligi ve bilgisidir. zamanlada bakımını ihmal etmemek gerekir benim düşüncelerim bunlar paylaşmak istedim herkeze saygılar... He bu arada benzinin fiyatını bilen varmı?
    Eylemlerim devam edecek...

24. Bu mesajı için 2 kişi 34ozkankurtuldu34'ye teşekkür etti:

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı 34ozkankurtuldu34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar bende bir LPG kullanıcısıyım ve önceki arabamda megane coupe 1,6 110bg. ve ondada LPG kullandım arkaşadaşlar şu bir gerçekki sorun yaşanıyor ve yaşamadım diyen yalan söyler ben bakıyorumda 47000 km .yol yapılmış hiç sorun yaşanmadı diyor birkere 47000 km yol yapamazsınız 10,000de bir bakımı var filtresi degişiyor hadi 10,000de degiştirmedin 20,000 görmen imkansız bakımı 10,000 de bir 40tl filtre degişiyor sorun derseniz tekleme yapar ve yerli yersiz stop eder taki sistemi oturtana kadar ben otobanda bile kaldım kar altında iken ama çözüm bulabilecekseniz yani açıkçası olacakları kaldırabilecek gücünüz varsa taktırın ben ara ara sıkıntı yaşadım ve hala LPG kullanıyorum gücü yeten alır misali bierşey bu bence LPG alabilirsiniz ama olacaklarıda göz önünde bulundurup almalısınız Valla ben bunlara ragmen memnunum çünkü Benzin almış başını gidiyor ve şuan kullandıgım marka İTALYAN ECOTECH tavsiye ederim bu işte önemli olan motaj söz konusu ve ustanın el işçiligi ve bilgisidir. zamanlada bakımını ihmal etmemek gerekir benim düşüncelerim bunlar paylaşmak istedim herkeze saygılar... He bu arada benzinin fiyatını bilen varmı?

işte objektif yorum bu
    ellerine sağlık özkan

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Araştırma Konusu

Alıntı 34ozkankurtuldu34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım ben 47.000 km yaptım da filtre değiştirmedim yazmışmıyım acaba ?? Bu süre boyunca bir kez garantiden 4 enjektör ve hortumları değişti , 4 kez de (yani 10.000 de bir) filtre değiştirdim 20 liradan 4 filtre en fazla 80 lira ödedim eğer bunları bir problem olarak görüyorsanız bişey diyemem saygı duyarım ama bence hiç sorun yaşamak olarak sayılmaz aracın bakımlarını aksatmıyorum ki zaten..Eğer ciddi bir problem yaşamış olsaydım emin olun buraya yazardım ateşli bir lpg savunucusu değilim yani sadece problem olarak görmediğim şeyleri ve maşallah şimdiye kadar da bir sorun yaşamadığımı yazdım , hele öyle yolda kalmak falan gibi bişey hiç yaşamadım UMARIM da yaşamam...Öyle bişey olursa haaaa tamam bu lpg işi -uzun vadede- sorun çıkarıyor yazıcam burdan...

A. Can Şahin
    95+ HP Punto_Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234
    Edilen teşekkür: 779

ya her neyse işte
    lpg taktıran memnun, taktırmayan daha da memnun

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

Alıntı oto izmir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpg işinde malzeme kadar işcilik de önemli şu anda lpg de en iyi zavoli takarım arkama bakmam ama montajda güzel olcak enjektör sesi yok arıza yok temiz enerji devam

+10000000000
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

29. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

taktırmayan memnun ama taktıran bir önceki haline göre daha memnun, bende çok ayrıntılı araştırmadan önce çok dalga geçtim insanlarla evet ne yalan soyleyim arabada şofbenle gezemem ben rampada beygirde bağlıyor musunuz önüde diyerek falan çok geçtim abi dalgamı hondaya vtec motora lpg mi allah akıl fikir versin adamlar bu motoru benzine göre ayarlamışlar dunyanın en teknolojik işlerinden birini çıkarmışlar sen git lpg tak mantıklı birşey soyleyin bana lutfen dedim ancak soylediklerimin hepsini geri aldım. Şu an bende gerçekten teknolojik ve kaliteli bir kit taktırmanın beni çok ama çok memnun ettiğini yazmaz ve burda paylaşmazsam forum uyelerine ve benle bilgilerini paylaşan diğer kardeşlerime sorumluluğumu yerine getirmemiş gibi görürüm kendimi.

Bir kardeşim çıkarda derseki abi ben bu sistemin performansını merak ediyorum ve ekonomisini merak ediyorum senle birkaç saat bir istanbul gezisi yapalım başımın ustune yeri var.
    Konu ugurozer tarafından (24/04/2010 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.

31. Bu mesajı için 3 kişi ugurozer'ye teşekkür etti:

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon