Başlık biraz ilginç oldu farkındayım ama.... hemen dün başıma gelen bir olayı anlatayım yalovadan-ankaraya seyahat ederken başıma geldi tekbaşıma seyahat ettiğim puntomda katıla katıla güldüm.
cankurtaran tepesinden ankara yönüne doğru saldığım aracımın camına önce kamikaze sineklerden bir kaçtane çarptı, çatır çutur araca çarpıp intihar eden sineklerin sesini kulaklarımda hissediyordum.seslerin şiddetinin nasıl oldugunu dışarıdan işitmek için içimde bir merak uyandı ve camı yarım indirdim (120-130 km ile seyir halindeyim)... Aracın ön camına çarpmaktan kurtulan uçan kamikazelerden biri cam dan içeri falso aldı ve roberto carlosun anlamlandıramadığım şutu gibi sol şakağımda patladı.(inanın çok canım yandı)....bunu hissetmiş olan puntomda camları silmek için fiskırttığım suyu camlarını silmek için kullanmak yerine,tamamını benim sol şakğımmdaki kızarıklığı almak için içeri gönderdi ve köpüklü suyla yüzümü yıkadı (kronik bir problem olsada...)...işte bu arabayı bundan seviyorum!!!!PP.... Beni Çok mutlu ediyor...hehehehe!!
o sineklerin birde kuşları var.manyak olmalılardeli gibi dalış yapıyorlar,bugüne kadar milyonlarca sinekle beraber 10 larcada kuşu diğer tarafa şutlamışımdır
![]()
Haberlerde duymustum gıden aracın ıcıne baykuş gırmıs adam panık yapıp takla atmıs ve vahım son..Allahın rahmetıne kavusmus..Araç pert 1 hafta sonra araca bakmaya gelenler baykuşun koltugun altına sıkısmıs halde bulmuslar...
Dikkat edin her sey gırebılıyo içeri...İstediklerimiz hariç..![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
bu sinekler nerede yetişiyor. benim başıma hiç gelmedi...
çok güldüm vallafıkra gibi olmuş..teşekkürler paylaşımın için..
sinek kesin dişi idi yakışıklı görünce aha dur kapim şunu dedi ama (el fatiha)![]()
çok güzel anlatmışsınAllahtan içeriye uçak felan girmiyor maazallah
![]()
araba için çok sorun teşkil etmediklerini düşünüyorum tabi deniz beyin anlattığı gibi bir durum olmadığı sürece. Özellikle motorlar için büyük sıkıntı yüksek süratte eşek arası veya sert kabuklu böcekler kaska çarptığında taş çarpmış gibi oluyor.
ben de bi anımı anlatayım.
Anakara Didim yaparken Aydına girişte ışıktan kalktım hızlanıyorum bir güvercin sürüsü yolda dolanıyor bir korna çaldım hepsi uçuştu. Bir tanesi manyak galiba kalkmadı bende 50 60 üstüne geldim tabi son anda kalktı ama çırpınmasını görmeliydiniz.Ne oldu biliyor musunuz amcam kaputa resmen oturdu ön camı oturarak sildi tavandan da anafora kapıldı kalkamadı ve antene dınk diye tosladı. hiç tahmin edemediğim için sadece hızımı düşük tuttum yavaşlamadım ve olay bu hale geldi. Aynadan baktığımda cesur manyak güvercin sağlıklı ama ürkmüş vaziyette tüyler saçarak uçuyordu.
Gezgin Gp.
Aman Allah korusun. Benim kuş fobim var. Arabanın içine kuş girse ben iptal olurum. Hele baykuş karga filan girerse hepten iptal olurum. Düşündükçe tüylerim diken diken oldu. Iyy
Vallahi bunlar sinek değil galiba nasıl bir mahlukat bende anlamadım.ankaraya geldiğimde farlar ,camlar hep kan olmuş....araca aldığım arkadaşlar hangi mezbahadan cıktın diye benimle geyik yapıyorlar.
İşin en kötü yanı siliyorum siliyorum iz bırakıyolar, bi türlü çıkartamadım kalıntıları galiba yarın yıkatmaya vericem aracı...
Yani anlayacağınız aracın üstüne 15-20 lira sıvanmış ben çıkartamadım, yıkamacı çıkartacak.....![]()
![]()
siz dua edin arı girmesin o zaman hal harap
ehehehehe iyimiş =)
Not : şehirler arası yol yapanlara ön tampon ve yarıya kaput koruma flimi şart gibi, yarı kaputta sırıtsada gerekli birşey.
2 kez şehirler arası yolculuk yaptım, kandan plaka görünmüyor gibiydi ,kendimi katil gibi hissetim valla, bravoyu gören yapışıp kalıyormu ne oluyor![]()
![]()
![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
![]()
![]()
tam fıkra olmuş ya
böyle bir şey edirneye giderken otobanda babamın başına gelmişti cam açıktı içeri bir anda arı girdi ilk önce arka cama çarptı sonra babmın ayakların altına gitti babam ayaklarını bir anda çekti gazdan,sonra arabayı sağ çektik bütün kapılar açık içerde arı kovaladık tam 1 saat uğraşmıştık o arıyı çıkarmak için en sonunda koltuğun altındaki raylar varya oraya girmişti bizde üzerine peçete sıkıştırdık ve mefta oldu![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri