Ne kadar xenonlu araç varsa yagdırsınlar cezaları...Çünkü bende yok dermişim...
Şaka bır yana bazıları gercekten ınanılmaz rahatsız edıyor hem arkadan gelınce dıkızlerden bakamıyorum onden gelırse zaten gözler hıc gormuyor
I ' m c a p u l i n g . . .
Ceza yersem parasını senden alırım Femoliiiiiiiiiiiiiii![]()
Ceza keseceğin aksesuarın satışını yaptırma o zaman, bizim otoparkı kullanan bi polis eleman var her türlü ofsayt araç. sen masum bi film bi xenon yapsan cezayı yersin o kimliğiyle savuşturur.
upssssssssss
kimliği polisse sorun yok sercan paralama kendini
Bknz deniz![]()
valla ne yalan söliyim daha önce de dediğim gibi ben bu habere çok sevindim, sis farına ceza kesiyolar, inanın benim sisler beyaz farın (orj. olmayanları diorum) 10 da 1 i bile değil her iddaya varım,
kimin farı göz alıyo kiminki almıyo seninki mercekli mi ayırt etmek hiç de zor deil valla karşıdan bakınca gerçekler "ay gibi parlıyo "![]()
sürüş güvenliğini çok düşürüyor, başkaları rahat edecek yada arabası güzel görünecek diye göz yumulması zaten olası deil, ama böle bişey çıksa bile uygulanamaz, çorba parasıyla yollarlar...
Herşeyın orjınali güzeldir...Ayrıca ne corbası mercımekmı?
işkembe çorbası deniz![]()
tertemiz bi 65 kağıt tosladık filmden afiyet olsun yazımı dedi yaz dedim çıkarmıcanmı dedi yok dedim ii ozaman az bişe yazıcam dedi eyvallah dedik![]()
film noktalı filmdi ve siyahda deildi resmen tersliğine yazdı. bide film yerine düşük olsun die başka bişeye yazıcam dedi yaz dedim. normalde 100 kusur liraymış zaten neysede allah düşürmesin. aslında hata bizde yasak deniyor yapma onla bunla beş kuruş etmicek adamla muhattap olma
Memur degılızkı her yerde bulurlar bızı...
Mehmet abın kral kımlıgıde tasısa onun kaçarı yok....
filmlerde kimin ne diceği belli olmuyor bide ruhsatınız şefimde diip böle kaç göz yapınca çok komik oluyolar yani bu kadar belli etme be kardeşim
kesin ceza yermiyizsarı sarıda rezalet
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri