evo metslik beyaz-1,4 77 hp dynamic dualogic
skydom+assist kit bir hafta önce teslim aldım....artık aranızdayım
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
beni de ekleyin 1,3 mjet grande gitti inşallah ocağın ilk haftası 1,3 mjet evo metalik beyaz + pop kit geliyor tabiki bordo iç döşeme![]()
Mekân Mersin, memleket Bolu...
Vallahi sayımız o kadar arttı ki artık listeyi takip edemiyorum.
Hatta o akdar eskidik ki satanlar da var, satmayı düşünen de...Ama yeni alımlar oldukça fazla...
evo granit gri 1.3 75bg multijet dynamic + spk +ak daha 5000 km de gp den sonra daha güzel işçilik daha iyi iç görünüm göze hitap ediyor multi özellik![]()
zaten bordo koltukların üstüne oturup da beğenmemek mümkün değil, bakalım egzotik kırmızıdan sonra metalik beyaz nasıl olacak![]()
Uploaded ImageShack.us
soner abi siyah derim![]()
kendisi gp görünümlü evo![]()
ufuk siyah güzel de bana gelmez kiri tozu çok belli ediyor elimde bezle dolaşmam lazım o zaman![]()
herkese selam 10 gunluk evocuyum 1.4 active fire 500 km gorduk maşallah dıyoruzşehir içinde 8.8 ortalama yakıt yakıyoruz ama inşallah düşecek
arkadaşlar bugün itibariyle bende 1.3 punto evo almış bulunmaktayım araçın teslimi bekliyorum ...
araçı kullanan arkadaşlardan biraz bilgi alabilir miyim ???
metalik beyaz - dynamic versiyon![]()
abicim herşeyiyle güzeldir..araca binince anlayacaksınız..allah kaza bela wermesn hayırlı olsn aracınız
SELAM ARKADAŞLAR...
Güncel Liste
1- Halit BEBEK - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Beyaz -S&S
2- Emrah Atış - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Active - Beyaz
3- Burak Balcı - Balıkesir - 1.4 Fire ?????? Evo Active - Kırmızı
4- Hakan Karataş - Mersin - 1.4 Fire Manuel Evo Dynamic - Siyah
5- İlker ESENER - İSTANBUL - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Siyah -S&S
6- Recep KONDAKÇI- İstanbul- 2011- Punto EVO 1.3 Multijet 75 hp. Dynamic 5K. SİYAH
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri