ya sadece bununla kalırsa sanslı bıle sayarım kendimi![]()
SIFIR araba!!! bende sizin gibi düsünüyordum arka kapı gergisi degisti gecen bir arkadasın arabası baskı balata sıyırmıs daha 2-3 haftalık arac, şans işi herseye hazırlıklı olun alısıyoruz zamanla![]()
EVOEVOEVOEVOEVO
ya sadece bununla kalırsa sanslı bıle sayarım kendimi![]()
Arkadaşlar bir şey arabamda bir şey dikkatimi çekti. Belli bir hızdan sonra city modunun kendiliğinden devre dışı kalması gerekmiyormu? Benim arabada devreden çıkmıyor. Sanırım bu bir arıza![]()
arkadaşlar aracı kapatınca falow me 30sn farların yanması olayı nasıl ayarlanıyor...??
aracım bunu birkere kendi kendine yaptı ama nasıl devamlı yaptırıcam bilmiyorum....
30 sn yanma süresine müdahale etme sansınız yok aractan inerken tek sellektör yaparsanız 30 sn iki sellektör yaparsanız 60 sn 3-4 sellektör diye katlanarak gidiyo 120 sn yani 4 sellektör son galiba üst limit.
EVOEVOEVOEVOEVO
Devreden çıkma dediğin olay eğer göstergedeki city yazısının sönmesi ise sönmüyor. ayrıca 90-100km civarı direksyon ağırlaşıyor.
diğer bir olay aracımla ilk uzun yol tecrübemi yaptım bir kez daha aşık oldum 950km yol = 116TL istanbul bolu arasındaki otobanda 120km nin altınada düşmedim.
Konu IVAA tarafından (10/06/2010 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar sehir içi evomla ki kullanışım bayaı bi güzeldir..aracı yorarım.350km 15 ltreyle sizce iyi mi
Hele ilk aldığımız gün ilk 10 km içerisinde resmen bize multijetmi verdiler dedimKır kır kır yapıyordu resmen. Şu an için biraz daha kabul edilebilir bi sesi var benzinli motorlara göre.
Klima konusuna gelirsek ilk açtığınızda 16c de mi çalıştırıyorsunuz? Bende pek beceremedim klima işini. soğutuyor ama bunalıyo gibi oluyorum aracın içinde. 19c ye 19c çalıştırmıştım...??Havalar ısınsın bi daha deneyeceğim..
walla süper o zmn mutlu etti beni..
arkadaşlar punto evo dynamic de uzaktan kumandadan cam açma yapılıyormu. 4 cam açma kapama olarak soruyorum.
kesinlikle evethatta en hoşuma giden özelliklerden biriydi cam açma kapama olayı
![]()
Arkadaşlar merhaba;
Bizde Aile olarak eski Fusion model aracımızı yeni Evo ile değiştirdik.
Aracı sıfır aldık Evo beyazı S&S 1.4 Fire Dualogic vites Dynamic model.
Uzun süredir yazılanları okuyorum gerçekten çok seviyeli ve düzgün bir forum topluluğu olmuş bende yazmaktan hiç çekinmedim.
Bundan sonra sıkıntılarımız olursa burda sizeler ile paylaşacağım.
Öncelikli olarak araca Navigasyon ekletmeyi düşündük fakar sadece navigasyon için ön hazırlık olarak orta konsolun üst bölümü için 600 TL ve navigasyon cihazınıda takmak için 1200 Tl gibi uçuk rakamlar istediklerinden sonra vazgeçtik. Dedik alırız 500-600'e takarız kendimiz önemli değil.
Şimdi bu noktada araştırıyoruz siz hangi marka model navigasyonları kullanıyorsunuz Evonuzda? nereye monte ettiniz nasıl bir iki foto koyabilirseniz bizimde kafamızda bir iki fikir oluşabilir kanısındayım.
Tekrardan memnun oldum
Saygılarımla...
Hosgeldiniz kendinizi tanısma bölümünde tanıtırsanız daha iyi olur.aracınız hayırlı olsun.forumu begenmeniz güzel bir olay forumda aktif oldukca dahada seveceksiniz eminim.navigasyon düsünüyorsanız arama bölümünden aratabilirsiniz konular detaylı incelendi bulabilirsiniz benim önerim piranha I GO lar var bunlardan yana olur tavsiye ederim.4.5 yada 5 inc olanları ideal olur.
EVOEVOEVOEVOEVO
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri