Evet s-s çok güzel bir uygulama ama bildigin bir güzergah var ise işe yarar, yani ş.içine hitap ettigi icin söylüyorum. ama zırt -pırt trafikte ya da bilmedigim bi yerde trafik sıkışıksa, ya da rampada sıkışıksa ben kapatıyorum. Evime gidip gelirken 1 dk lara yakın bekledigim 3-4 tane lamba var, onun dısında da var, toplamda 11 lamba var sonucta. Ama lambasız trafikte s-s kapanıp acılıdıgında zaten aracın 10 km/h lik hızı gecmemiş ve bidaha durduysan devreye girmiyor. tampon tampona trafikte bu ii bi özellik zaten. baktın ki trafik uzun sürelerde hareket edip tekrar duruyor, o zaman önündeki arac hareket edince biraz hızlı kalkıp 10km/h i gecip s-s i aktive etmiş olursun...Anlatması zor ama bence cok güzel...Herhangi bi sıkıntı da yok...durdugunu anlamıyosun bile, zaten araba düşük devirlerde falan cok sessiz, bazen anahtara elimi götürüyom marşa basmaya ama S harfini görünce duruyosun...motoru zayıfmış, cekmiyomuş da, yok fiat kalitesiz mişde hepsi hikaye...arabadan ne bekledigine baglı biraz da ama bizde hep şu var, hem 3 kuruş hem söför mahalli, piyasada 1milyon tl ye de araba var 17 bin tl ye de, hepsi 4 teker bi direksiyon

araba cok keyifli ve ş.içi için ideal bir araç ben cok seviyorum...öle önyargılarım da yok, bozulabilir de sıfır da olsa bozulabilir, makine bu ve seri üretim hepsi olur, araba işi şans işidir ister sıfır ister 2.el....
saglıcakla kal
Yer imleri