senınkı 77 hp gördüğüm kadarıyla neden 105 hp almdın
hmm anladım
Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)
Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli
inşallah daha çok düşer
Arkadaşlar herkese merhaba.bende aranıza bugün itibri ile PUNTO EVO 1.3 multijet 75hp dinamic start&stop model siyah aracımla katılmış bulunmaktayım listeye eklerseniz sevinirim.Size bir sorum olacak özellikle siyah EVO su olan arkadaşlara.Aldığım araç evo siyahı fakat gün ışığı ltında bakınca bordoyu andıran bir parlaklık var arabanın boyasında tamamında bir kısımda deil bu sizdede var mı yoksa kırmızıyı siyaha boyayıp mı satmışlar bana cevabınızı bekliyorum acele yazarsanız sevinirim yoksa geri verecem aracı.(Fiat satıcı bayileri hakkında iyi şeyler duymadığım için şüphelerim oldu). Birde ilk dizel aracım olduğu için ilk başlarda nasıl bir sürüş uygulamalıyım en iyi verim için devir hız gibi konularda kaç km kadar bunu uygulamalıyım tesekkür ederim arkadaslar iyi forumlar.
Konu hsyn28 tarafından (26/04/2010 Saat 12:20 ) değiştirilmiştir.
hoşgeldin hüseyin aracın hayırlı olsun benim aracım metalik beyaz ama siyahıda gördüm bizim araçlar gördüğüm kadarıyla güneşte renkleri degişiyor bu normal senin araçtada
Emrah teşekkür ederim saolasın bir forum bu kadar hızlı olabilir sizleri takdir ederim gerçekten.
Bende Grande me Evo iç dizaynından istiyorum ağa![]()
aslında yanlış anlaşılmasın ama ayını teknik bazda üretilmesine rağmen yapılan facelift ve teknik iyileştirmeler ile evo puntodan bir gömlek üstün ve farklı bir kulvardır diye düşünüyorum. hatta fiatın sitesinde bile evo punto ayrımı var. ben bahsettiklerinizde bizimle ortak bir nokta bulamadığım için ekelemk istedim yanlış anlaşılmasın. hani bir çerkezle muhabbet edersin üçüncü bir kişi gelir bu kişi eğer çerkezse iki çerkez başlar laklağa sende oturur acaba benimle ilgilimi konuşuyorlar ya da neden bahsediyorlar diye kuruntuya kapılırsın dinlersin
öyle bişey olsaydı eski gpyi vermezdim yaptırırdım ben evonun iç dizaynına tav oldum
Bende tavım abi içine,içi beni yakar dışı seni olayımelezi yokmu bunların ya
![]()
evoların arka yan çamurluklarının orda davlumbazın dısında plastik bir cıkıntı var onu nasıl iptal edebiliriz arkadaslar iptal eden var mı yoksa sizinkilerde duruyor mu.
Aracı teslim alınca foto koycam ama akşama bitecekmiş işlemleri o yüzden koyamıyom abi.tam bu arka tamponun yana tekerlere dogru giden tarafında siyah plastik koruma cıkıntısı var GP lerde de vardı dikkatinizi cekmiştir mutlaka arka tekerlerin arka kısmında hemen tampon bitiş cizgisine kadar olan yer.anlatamadıysam resim koyarım yarın o zaman konusuruz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri