Hasan, o bahsettiğin plastiğin krom olanı var,serviste kataloktan bakmıştık ama yanlış hatırlamıyorsam 4 parça 200 tl gibi bir rakamdı.biraz lükse kaçıyor benim için.
Printable View
1- Halit BEBEK - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Beyaz -S&S-
2- Emrah Atış - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Active -metalik Beyaz-s&s
3- Burak Balcı - Balıkesir - 1.4 Fire ?????? Evo Active - Kırmızı
4- Hakan Karataş - Mersin - 1.4 Fire Manuel Evo Dynamic - Siyah
5- İlker ESENER - İstanbul - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Siyah -S&S
6- Hüseyin ARAS - İstanbul- 1.4 Fire Dualogic Evo Active - Evo Yeşil-S&S
7- M.Kaan Gülüm- Ankara -1.3 Multijet Evo Dynamic - Beyaz
8- Emre Emre- İstanbul -1.3 Multijet Evo Active - Siyah
9- Sercan ÇELİK - Ankara - 1,3 Multijet Evo Dynamic - Evo Siyah - Assist Pack
10-Fatih Yüzbaşı - Ankara-1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Beyaz -S&S-Skydome-Ass.Pack-Blue&Me-Pop Kit-Saf.pack
11-evo eyoo - İstanbul-1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic- Siyah
12-yolcu27--Gaziantep-- 1.4 Fire Evo Active Egzotik kırmızı- Start&Stop
13-Onurhan ÖZÇELİK - Ankara - 1.4 Multiair Dynamic Evo 105 Bg. - Beyaz - Star&Stop + Kit
14-Onur Gücüş -Ankara - 1.4 Multiair Dynamic Evo 105 Bg.-Granit Gri
15-Ömer ÖZKAN-NİĞDE-1.4 Fire DualogicEVO Dynamic- Pop Kit-Evo Grisi-Star&Stop
16-Ufuk Orhan -Mersin- 1,3 Multijet Evo Dynamic - Evo Siyah
17-Zafer COŞKUN -Osmaniye-1.4 Multiair Evo Dynamic-Evo Beyaz-AK-S&S
18-Özhan ŞENER-Tekirdağ-1.3 Multijet Evo Dynamic- Evo Metalik Beyaz
19-Bünyamin ÖTGEN - Gaziantep-1.3 Multijet EVO Dynamic+AK+PK EVO SİYAH
20-Hüseyin YAVUZ -İstanbul-1.3. Multijet Evo Dynamic Start&Stop-PK-Evo Siyah
21-Şafak Çabuk - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Active - Kırmızı
22-Umut Satı - İzmir - 1.4 Fire Active - Granit Gri
23-irfan şirin- mardin 1.3 Multijet EVO Dynamic+AK+PK EVO SİYAH
24-Yiğit Emre Şenolur - İstanbul - 1.3 Multijet EVO Dynamic + Safety Plus Kit SIYAH
25-Murat DEĞİRMENCİ - İstanbul - 1,3 Multijet Dynamic Start&Stop + SPK + AK + FK + TT - Metalik beyaz
26-Serkan Demirel-K.Maraş -1.3 multijet 75 hp dynamic+SPK+FK+Blue Mee-usb-navigasyon uyumu+opak beyaz
27-Zafer Yılmaz-istanbul-Evo Fire Dynamic 1.4 77 Bg.-siyah + Sky + Blue
28-Kadir Akbaş-izmir-Evo 1.3 multijet 75 hp dynamic-gri
29-Hamit PİRİ - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Beyaz
30-Onur Yılmazer-İzmir-Evo Multijet Dynamic 1.3 16V 75 Bg.-Siyah
31-Galip Öztürk-İstanbul-1.3 M.jet EVO Active-Granit Gri
32 -Oğuz Çetin - İstanbul - 1.4 Fire Dualogic Evo Active S&S- Metalik Beyaz
33 -Süleyman Yıldırım-Ankara-Evo Multijet Dynamic 1.3 16V 75 Bg-Evo Mavi-SK-FK
34 -Alican Uzunhasanoğlu - Rize-Evo 1.4 77HP Fire Dynamic Manuel - Evo Kırmızısı
35 -Ahmet Yılmazbaş- Bilecik-Evo 1.4 77HP Fire Dynamic Vites?- Evo Siyah
36 - Koray Nalbant - Bursa - Evo 1.3 Multijet Dynamic - Evo Siyah
37 -Oğuz Merdan - Eskişehir- Evo 1.4 77HP Fire Dynamic - Evo Metalik Beyaz
38 -Eser Paratutmaz-İSTANBUL-1.4 Evo 5K Dynamic 105 HP- Granit Gri
Hosbulduk Halit,
Konuya dalmisim:) oku oku bitmedi valla:)
Arkadaşlar bu FIRE motoru en iyi performans veya en iyi yakıt için hangi devirlerde kullanmamız gerekiyor acaba? 3000-3500 arası vites değiştirmek nasıldır? bi değerlendirseniz sevinirim.
evet arkadaşlar benide kaydederseniz sevinirim.
1.4 Evo 5K Dynamic 105 HP- Evo Siyah
Anket ekledim.
evet oylama yaptım.
halit peki anketi nasıl ekledin ben geçen aradım bulamadım anket eklemeyi.
ok.tamam buldum.sağol.konuyu açtıktan sonra konu seçeneklerinden yapılıyormuş.
evonun motor seçenekleri arasında 77 - 105 arasında 2000 tl fiyat farkı var ama 105 de s&s standart buda 750 tl demek yani 1.250 tl gibi bir fark kalıyor arada.
nedense 105 lik motor çok ta tutulmamış gibi.
benim tercih etmeme sebebim; yeni bir motor olmasından dolayı pek güvenemedim açıkcası.
Evet genelde m jet ve 77 lik benzinliler iyi satıyor. Multiair motorda servise bağımlılık şart
Arkadaşlar merhaba. Ben EVO'mu mayısın başında sipariş verdim ve daha yeni elime aldım. Aracı bir test edelim dedik ama araç düz yolda bile kayıyor. Yokuş yukarı durumlarda ise bazen kayıyor. Ayağını frenden çekmeye gelmiyor. Sizde de benzer bir sorun var mı? Bir de Start&Stop'u tamamen devre dışı bırakaibilirmiyiz. Yani illa düğmeye basmaya gerek kalmadan.
Aracım Punto EVO 1.4 DUALOGIC 77 HP
Bende yokuşta çıkarken ilk zaman frene basmadan hafif gaz ile çıkıyordum gazı kesince araba kayıyordu dedim bu ne hani hillholder :)
ama sonra frene basılı tutunca yokuşta fren pedalından ayagını tamamen kestiğiniz anda araba bir dururyor o sırada hemen gaza bastıgınızda gidiyorsunuz zaten sanırım hillholder olayı bu? yani frene tam basmak lazım yokuştayken yoksa devreye girmiyor...
Ben alalı 3 bucuk ay oldu ve en ufak bir kayma ya da kaydırma sorunu yaşamadım. Sadece ik aldığımda forumdan bir arkadaşımın uyarısıyla lastik havalarıma baktım ve cok yüksek idi. Hopluyorduk hatta, nadiren kayıyordu. Benim hava 35-38 gibi birşey idi. O arkadaşınki ise 50 falandı. Siz de havalara bir baktırın derim ama yokuşta kaçırma olayı kesinlikle yok. Yani hillholder 2 sn boyunca devrededir sonuçta. Bunu biliyorsunuz değil mi?
Bu dediğiniz yokuşta frene basılı tuttuğunuz zamandan sonraki aşama değilmi?
Yani yokuşta hafif gaz ile seyir ettiğinizde ayağınızı gazdan çektiğinize araba kayıyor...Yani anlatmak istediğim hillholder olayı frene basılı tutulup bırakıldığında devreye giriyor. düz seyir halindeyken yokuş yukarı öyle bir destek yok. sadece dururken kalkmaya yardımcı bir sistem...