Bir jant simülatör sitesinden evoyla bir kaç resim...
Printable View
Bir jant simülatör sitesinden evoyla bir kaç resim...
Gp nin görüntüsü evonunda içi güzel bence... Ama o nevigasyon olayı oraya olmamış bence.
önden grande punto daha güzel fakat arka taraf evo ve iç dizaynda evo..bir de ek özelliklerde evo
Evonun arka dizaynı Gpuntonun önden yırtıcı görünüşü ve evonun iç tasarımı 165 hp multiair motorla bulusurşa tartışmalar son bulacaktır :):)) hehee
yaa sanki evolar daha mı küçük bana mı öle geliyor ama iç dizayn olarak evolar çok daha başarılı ben satıcak olsam evo alırım die düşünüyorum 1,3 multijet motordan çok memnunum gerçi klima çalışırken sorun yaşıyorum ama fiatdan çok memnunum
ARKADAŞLAR HERKESE MRB BUGÜN ÜYE OLDUM GP OLMADIGI HALDE :d ŞİMDİ SİZE BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA TŞKR EDRM.OTOMATİK Bİ GP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KARAR VEREMEDİM PUNTO EVO 1,4 FİRE 77HP DUALOGIC Mİ YOKSA GRANDE PUNTO 1,4 FİRE 77HP DUALOGIC Mİ TAVSİYE EDERSİNİZ ARALARINDA Bİ FARK VARMIDIR YAKIT TÜKETİMİ NEDİR BİLGİLENDİRİRSENİZ KISA ZAMANDA BENDE ARANIZA KATILMIŞ OLACAGIM.ANKARADAN SAYGILAR TEŞEKKÜRLER
tabiki her yönüyle gp evom olsada
1.4 Fire 77HP Dualogic motor alcaksan EVO tercih özellik olarak motor dışında GP den baya önde.. ön tampona zamanla alışıyor insan başlarda garip geldi ama ısındım sonradan :)
sadece iç dizayn konusunda evo başka birşey deyil.
O zaman ne yapıyoruz? gidip hepimiz birer tane evo alıyoruz sonrada iyi bir body kit ci bulup punto tamponuna benzettiriyoruz evo tamponunu,:D:D:D
Evoda iç dizayn daha iyi fakat hep böyle olmuştur bi yeni modelin iç dizaynı berbatta olsa güzel görünür insanlara neden çünki yeni. Ne derseniz ne yorum yaparsanız yapın gp ilk çıktığında lise den mezun olmuştum ve görüntüsüne aşık olduğum, araba tutkusunu bana ilk öğreten araba gp olmuştu ben beklemeyi düşünüyorum evoda gp gibi 3 sene sonra üretimden kalkıcak veya gp gibi sınırlı üretime geçicek bi sonraki gp daha iyi olacak diye ümit ediyorum.
Konu baştan tartışmaya açık olduğu için kalpler kırıldı daha önceki sayfalarda ama evo fotoğrafını alın gp fotoğrafını alın bağımsız bi anket yapın sonuç ne çıkar görün gp yeterli modifiye yapıldıktan sonra her gencin binebileceği agresif,her fikre her tarza göre motor seçenekleri olan bi araç ister ekonomi ister performans Efsane grande ile başladı grande ile devam edecek grande ile bitecek.
ŞİMDİ TARTIŞTIĞIMIZ KONUNUN CEVABINI VERİYORUM GRANDE Mİ? EVO MU?
CEVAP:BRAVO
bencede evonun içi ve tekniği ama gp nin dışı olsun derim. evoda arabanın karakterini biraz bozmuşlar gibi geliyor. bana. farlardan ayrı sinyal tasarımları 88 e kadarki 131 ler ile audi 80 lerde vardı. ama en gıcık kaptığım arka tamponun altındaki sis geri farı ve reflektörler ueski ucuz kore arabası çizgisinde.
Yok yok evo daha güzel :)
gp
ewoların on tasarımındakı tek sorunu siyah tampon onun yeerine govde rengi olsaydı cogunlugun fikri degişicekti bence ama bu tartışma ne olursa olsun objektif bi tartişma olmaz olamaz...
Yaklaşık 2 ay oldu Grande Punto ailesini takip edeli. GP tercih ettim, tasarımından dolayı Evo'yu düşünmedim bile. Evo kullanıcıları kusura bakmasın ama kısa sürede de Evo'nun tasarımının güncelleneceğini düşünüyorum aksi halde bu şekilde rakipleri varken satış rakamları daha düşük olacaktır.
Bursa da artık çoğu yerde görmeye başladım Evo virüsü yayılıyor :)
Evoya Puntonun ön kısmını biraz daha kromajlı olarak ve asi bir görüntü vererek sürseler piyasaya buradaki bende dahil bir çok kullanıcı araçları elden çıkarıp sıraya girer Evo almak için.
çoğu kişinin dedği gibi iç dizayn evo dış görünüş gp
YA gp nin içine evoyu giydirecegiz veyahuttagp nin dısını evoya giydirecegiz:))