Peki yol sesi ve tıkırtı sesi durumu nasıl fiestada
Printable View
Peki yol sesi ve tıkırtı sesi durumu nasıl fiestada
YeniFiesta alıcam diye basladıgım maraton Evo'yla sonuçlanmıştı benimde...YFler muthiş şık gozukuyo ama ben 1.90 ım icinde rahat edemedim arka taraf denildiği gibi dar..İç konsol şık gibi gozuksede malzemesi çok kaliteli değil...Yollarda gordugumde begenirim YF'yı ama yinede overallda Evo çok agır basıyo diyorum, dedim ve aldım da zaten...Gosterge paneli, şişeni koyacagin yer, gozlugunu koyacagin yer, torpidodaki gizli bolme, mp3 çalar, aux girişi,start&stop vs vs detayları ile o ikna edecektir seni zaten...Forumdaki iç-dışçılardansan YeniFiesta dışardan müthiş daha mutlu edebilir o takdirde
Evonun iç tasarımı oldukça güzel ve kullanılan malzeme daha kaliteli,dış görünüş olarak kesinlikle GP...
Bugün gidip aracı iyice inceledim. İç mekan gayet güzel. Hatta test sürüşüde yaptım. Gerçekten konforlu yani. Benim hoşuma gitti.
Yeni Fiesta' yıda inceledim. Onun dış tasarımı sanki daha güzel. Ama iç mekan olarak bana göre Evo daha güzel. Onun test sürüşünüde yarın yapıcam.
Ama Evo SAFETY PLUS KIT , Skydome, Kit, Assist Kit ile Fiesta' dan çok daha güzel.
Evo'nun için kesinlikte daha güzel fakat Fiat bu sert plastikten vazgeçmediği sürece ne kadar iç tasarımını güzel de yapsa, gözümde vasatı aşamayacak.
grande puntonun önü süper,evonun arkası güzel içi mükemmel :)
Arabanın içine oturunca böyle oturaklı bir araba havası veriyor. Kullanırken kemikli bir araba kullanıyormuşsunuz gibi. Evo sürerken cidden bana bu güveni verdi. Ekstra paketleri ile gerçekten güzel oluyor. Her ne kadar dışı GP' den iyi olmasada alınacak bir araba.
evonun ön tarafını hiç beğenmedim açıkcası.. arka taraflar aynı zaten neredeyse.. her zaman gp :notworth:
tabiki grande punto. hele bi de beyaz fun olacak. Allah bize de kısmet eder inşallah.
dün servisteydim,tesadüfen aracımın yanına evo yanaştı.karşıdan iki araca bakınca grande puntodaki o hırçın ve agrasif duruşun.evoda kaybolmuş oldugunu gördüm.
grandenin içide güzel. bakınız şekil A
Evo nun içi GP nin dışı yakar..:D
kesinlikle GP, yeni aldım aracı hiç Evo düşünmedim. Direk GP aldım, tabi 2. el :)
Evo'nun ön tarafını kötü tasarladıklarını düşünüyorum.
Evo'nun içi çok iyi ama GP'nin dynamic modeli var ben de son derece yeterli konforu ve kalitesi var
Evonun iç dizaynı güzel ama dış görünüş berbat tampon ve ızgara:S Ben yinede grande punto diyorum..!
bence Evo cok daha zengin duruyo..içide dışıda..Bende hiç gp ye bakmadım direk evo aldım..Ön konsolu GP nin üstüne düşücekmiş gibi gelio insanın..
bende grandepunto diyorum :) fakat evonun iç mekanınada hastayım yani :D
Resmi gördüğümde...ilkyorumum...ilk ağzımdan çıkan şey şu oldu......üf yavrum beeeee....kendi kendime evoyu fesatlıyorummu diye tekrar tekrar sordum(2009-GP FUN-Yakut kırmızı araç sahibi birisi olarak)...malesef evonun ön tampon işi bozuyor...zevk işte evoculara sonsuz saygılarımı ileterekten...ancak iç dizayn 10 numara...gel görki insan önce dişa bakıyor....yada üsteki fıstığa:siritma:
Gp de güzel evoda, ama evo bence daha güzel...Ön tampon da radikal bir değişikliğie gidildiği için pek kabul görmüyor....Ama ön tamponu göve rengine boyanmış bir evo çıkarsa fikirleriniz değişebilir..Ben de yaptıracağım ilerde....orta ve alt ızgara gümüş gri ve kalan siyahlar gövde renginde olacak şekilde yapılırsa ve burdaki jantlar ve yayla evoya takılırsa cok cok güzel olur...
Bazilari gp ye baktiginda arabanin hircin oldugunu goruyor. Ben gp ye baktigimda on tarafin cok duz basit bir model oldugunu goruyorum. Yani herkesin bakis acisi farkli olabilir.
Ben hem ic dizayn hem de dis gorunus itibariyle evoyu tek geciyorum.
Yeni hep güzel olur..:))