Donanımlar farklı bildiğim kadarı ile.Dinamik otomatik klima,arka camlar otomatik active manuel klima arka cam otomatik değil
Başka aklıma gelmedi forumda daha önce vardı diye hatırlıyorum
aratırsan bulabilirsin
selamlar active-dynamic arasında ne gibi bi fark var acaba
Donanımlar farklı bildiğim kadarı ile.Dinamik otomatik klima,arka camlar otomatik active manuel klima arka cam otomatik değil
Başka aklıma gelmedi forumda daha önce vardı diye hatırlıyorum
aratırsan bulabilirsin
dynamic te kapı kolları ve aynalar gövde renginde
birde dynamic te sis farı var galiba actıve de yok
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Dijital klima-manuel klima
4 hava yastığı- 2 hava yastığı
Gövde rengi ayna, kapı kolu-siyah ayna ve kapı kolu
Sis farı var-sis farı yok
Arka koltuk iki parça katlanıyor-arka koltuk tek parça katlanıyor
Lastikler 185 65 15''-175 65 15''
Mp3 lü cd radyo- cd radyo
Farklı iç mekan ve koltuk döşemeleri
3 satır yol blgisayarı- 2 satır yol bilgisayarı
Aklıma gelenler bunlar![]()
active göre koltk döşemeleri farklı
GRANDE PUNTO 1.4 FİRE ACTİVE 77 BG 3K
active de arka koltuk tek parça yatıyor dynamic te 60/40 iki parça.
Gezgin Gp.
aynalar kapı kolları gövde renginde manuel klima 175*65*15 2 satır yol bilgisayarı sis farları cd radyo çalar 2 farklı yorum var ve bendekinin özellik bunlar yalnız ve dynamic yine karıştı arkadaşlar şimdi ben dynamic modeline göremi lastik alıcam active mi
Yukarıdakilere ek olarak deri direksiyon ve vites topuzu var.Ancak dynamic tede arka camlar manuel.
abilerim şimdi şöyle bişey var tüm saydığınız özellik olarak benim araç ruhsatta dynamic arka camlar manuel ve üzerindeki lastik ebatı 175*65*15 şimdi benim söylemek istediğim bi kaç abinin yorumda özellik olarak tersimi yazıldı yoksa dynamic arabanın orjinal lastiği kac bu şekilde sorayım. irfan abi senin aracın modelide dynamic senin aracın arkaca camlar manuel klima manuel olması lazım sanırım peki ebat olarak bizim araçların orjinal lastik ebatı nekusura bakmayın yorumlar farklı olarak alt alta özellik düşse karışmıcaktı
![]()
-dynamiclerde klima digital orası kesin
-lastik konusunu tam bilmiyorum ama benim araçta 175/65 lastikle teslim edildi
-arka cam konusunu hiç bilmiyorum araç benım zaten tek kapı![]()
bendekide dynamic ama klima manuel ozaman demekki kafamın karışması az önce normal sanırımpeki neden bu şekilde
![]()
Tüm bu farkları derinden yaşayan biri olarak bir dahaki seçimim kesinlikle dynamic olacak. Çünkü sonradan yapılan harcamalar, aradaki fiyat farkını aşıyor.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
dostum bendekide dynamic ama bu sayılan özellikler yok nedendir anlamadım![]()
Burhan benim araçta çelik jant var ama eski jant ve lastikleride atmadım ve özellikle şuan senin için gidip orjinal lastiklere baktım.Dynamic orjinal lastik ebadı 175/65.Dediğim gibi benim araçta da arka camlar manuel.Ancak klima dijital ve bütün dynamiclerde klima dijital olarak biliyorum
irfan abicim tşrkler sana zahmet verdim kusura bakma. sanırım yazıda bi yanlışlık olmuş ama sorun deil çok bi işe yaramıyor zaten. aslında olmadığı iyi şimdi bi okadar da dijitali öğrenmek için uğraşacaktıkoda soğutuyor buda
![]()
peki emotion nasıl oluyor?
Rica ederim Burhan ne demek.Ama aracının g.p.dynamic olupta klimasının manuel olması bana ilginç geldi.
abi inan olmadığına sevindim ben takıntılı adamım onu öğrenene kadar ömrüm gider hem 30 tane yiğen kuzen var dumanını attırırlar bide onla uğraşamam nekadar gösterge dügme okadar sorun bide değişik olunca kurcalayan çok oluyor en güzeli sade olanı
Erdem, o zaman dynamic bile olsa motor seçeneği mjtd 75bg ve 1.4 fire olanların lastik ebatları standart yani 175 65 15''
Burhan, manuel klima sadece active ve sonradan eklenen fun seçeneğinde mevcut.Eğer senin aracının kliması manuel ise kesinlikle activedir.
Seçkin, emotion da dynamic e ek olarak:
Farklı iç döşeme (yumuşak dokulu) ve koltuk kumaşı,
Standart olarak 15'' alaşım jant,
Kapı içi aydınlatma
Arka tarafta tavanda ekstra aydınlatma
Işıklı makyaj aynası
4 cam otomatik
Hava yastığı 6 adet (emin değilim)
Katılıyorum![]()
En iyi Hakan Bey anlatır.Sonuçta o kullandı emotionı...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri