benim araç 2009 model. ancak 2008 eylülde aldım ve lastik ebatlarım 175-65-15 sac jant. diğer özelliklerin hepsi var. yani dijital klima, 4 cam otomatik (sıkışma sensörlü), 4 hava yastığı, kapı kolları ve aynalar gövde rengi.
Printable View
benim araç 2009 model. ancak 2008 eylülde aldım ve lastik ebatlarım 175-65-15 sac jant. diğer özelliklerin hepsi var. yani dijital klima, 4 cam otomatik (sıkışma sensörlü), 4 hava yastığı, kapı kolları ve aynalar gövde rengi.
active ve dynamic modeller arasındaki farkları öğrenmek istersek yıllara göre ayrı ayrı tablolar çıkarmamız lazım, genelleme yapmak yanlış olur. örneğin 2009 model aktive'lerde (seri2) yan aynalar gövde rengii bilgisayar ekranı 3 satırlıdır. 2010 modellerde zaten active-dynamic ayrımı kalktı bunun yerinde standart paketin üzerine (ki standart pakette mp3 çalar da var) opsiyonel paketleri ekliyoruz
kolçak - hız sabitliyeci activede opsiyon olarak bilemi yok?
seçkin opsiyon olarak var yeri filan var ama kendi yok :)
Active ve Dynamic'lerde arka koltuk'ta kaç adet kafalık var 2 mi 3 mü ?
active de 2 adet
Konu gp'ler için açilmiş ama evo kullanicisi olarak belirteyim.
Araci almam esnasinda activ ile dinamik arasinda bana 1,150 tl fark olduğunu söyledi satan arkadaş.düşündüm bunlardan birini daha sonradan eklemeye kalksam çok daha pahaliya geleceği ve orjinali gibi belkide olmayacağiydi
bence en mantiklisi ve eğer mümkünse araci alirken istediğimiz donanima sahip olani almaktir diye düşünüyorum.
Evo larin dinamik-activ farklari:
-çelik jant
-185 lastik
-elektirikli arka camlar
-klima otomatik
-park sensörü
-3. Arka kafalik
-ön sis farlari
-estetik aydinlatma(akşamlari aracin içine gerçekten çok hoş bir hava veriyor)
-arka koltuklar çift parça yatiyor.
-deri direksiyon ve vites topuzu
-iç mekan döşemesi(koltuk kumaşlari ve kapi panelleri, ön göğüs kaplamasi)
-bağaj kapaği açma düğmesi
-ön kol dayama kolçaği
-KAPI KOLLARI GÖVDE RENGİ.
Punto dizel çeşitleri.
Punto dizel çeşitleri:Eklentilerde.