Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
doğan ve şahin dönemlerine göre bence şuanki puntodan daha iyi araçlardı arkadaşlar. Biz taksicilik yapardık o ilkel lpg kitleri ile benzin depolarına gram benzin girmeden sabahleyin gıyggıygıy butun pistonlara gomlege zımpara çekilerek çalışmasına ragmen 300binleri devirirdi o arabalar. Torosta zamanında çok ahımı çekmiştir onlarda iyi araçlardı yuyuyerek çıkamadığımız patikaları çıkardık 4x4 lerin cesaret edemediği yerlere girerdik toroslar keçi gibidir

bence bu listeye bakarak birşey söylemek yanlış olur çünki liste bunu kanıtlıyor, şayet müşteri memnuniyeti bakımından son sıralarda olan opel bu listenin başında görünüyor
listeden kastım bu değildi zaten yani opel'nin en iyi firma olduğu düşüncesinde değilim, benim kastım türkiye de bir çok insan fiat markasını kuş serisi ve sonrasında gelen albea, palio marea v.s. sanar yani daha 20-25 yıllık bir firma gibi görürler hoş öyle görseler dahi tempra, uno,tipo, bravo hgt v.s. zamanın çok ötesinde araçlardı fakat çoğu kimse efsane fiatları bilmez bile fiat 500'ler, Dino'lar, Balilla'lar,Mirafiori'ler...