Konuyu dağıtmış olmayayım ama biraz bilinçli olmak gerekiyor. Bu olay için söylemiyorum belki de doğruluk payı vardır. Ama bazen öyle mailler geliyor ki altında savaşta ölmüş insanlar ,tecavüz edilen kadınlar ,efendim afrikada açlıktan ölenler var ve an altta da bu firmalar bunları destekliyo işte şunlar irlandalı şu şirketle ortak gibi bi sürü ayrıntı vererek inandırıcılığı arttırıp rakip firmalarını altına yazıp gazlıyorlar e-mail ortamına. Sende inanıp o firmaların ürünlerini kullanmıyosun da diğer firmayı kullanıyosun. Bi ikisine denk geldim bahsettikleri firmaların menşeini biliyordum ve adamlar açık açık yalan söylüyordu. Sonradan uyandım hadisenin bilinçli pompalanan bi reklam kampanyası olduğuna. Bu e-mail lerin büyük reklam gücü var. Gelen her bilgiyi doğru kabul etmemek lazım. Özellikle de Milliyetçilik - Din gibi sömürülmesi kolay öğeleri kullanmışlarsa. Araştırmak lazım. Altına imzanızı koyamayacağınız şeyi forwardlamayın lütfen. Bende bi uyarayım dedim. Konuyu dağıttığım için özür dilerim.