Alıntı jakabo_ank Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herkese selamlar. ben GP me kavuştum sonunda. birkaç konuda yardımcı olursanız sevinirim. gerçi birkaç konu deyip gene destan yazacaz gibi ama... konu 1: davlumbazlarda açık olan bir kısım var. burdan motora sürekli çamur vb. şeyler doluyor. bu açıklık neden konmuş bilen varmı.2:kartel muhafaza kaç tl ye yapılıyor. 3: en önemlisi bu, şimdiye kadar hep dizel araç kullandım ben. bu sefer GP benzinli oldu. aracı sabah çalıştırdığımda soğukken yaklaşık 4-5 dakika boyunca rolanti 13-14 seviyesinde oluyor. bu süre bana biraz uzun geldi acaba normalmidir. ısınınca 8 e düşüyor.yav bide ben bu teyp te radyo kanalını nasıl hafızaya alcam gözünüzü sevem anlatın bi. kitapçık olmayınca çözemedim mereti.
Hayırlı olsun Murat,

1)Davlumbazdaki açıklık plastik ek bir parça yapılarak giderilebilir.Benim aracımda bu kısım kapalı
2)Karter koruma bildiğim kadarıyla 2 çeşit olmakta.Küçük olanının 100TL nin altında bir fiyatı var.3 parça halinde araç altını komple kapatan 3 parçalı korumanın fiyatı ise sanıyorum 200TL ye yaklaşmakta
3)Jikle süresi motor ve dış sıcaklığa bağlı olarak değişir.Yerine göre 1 dk da sürebilir 5dk da, bence normal.Isındıktan sonra ise rolanti devri 800 lere geldiğine göre bir sorun yok
4)Radyo kanal tuşlarına(1,2,3,4,5,6) -istediğin kanala geldikten sonra- uzun süre basılarak bip sesi duyulunca hafızaya alınmakta.

Kazasız sürüşler olsun...