güzel reklam olmuş. hala satışlar devam. aracımız eskimicek.
ya benım bacagım komple alcıda ben 24 saat tv-bilgisayar basındayım ondan denk gelıorbelkide? oglen 12 de acılısı yapıorm sabah 4 te bitio![]()
dün akşam bende gördüm reklamı...çok güzel olmuş..hız ve fren olayı güzel vurgulanmış...
hocam hız ve fren bir yere kadar.daha başka şeyler olmalı sanki
Reklam hoş olmuş gerçekten, öte yandan iyi ki bu sitenin varlığından haberim oldu da (Kartaş'ta) üye oldum. Bu site umarım Fiat tarafından izleniyordur.
punto reklamda okadar hızlı gidioki. aydınlatma direkleri eğiliyor. 23 000 ytl den başlıyor deyince babam bana şöle bi baktıdün akşam izledim 2 kere
Daha göremedik şu meşhur reklamı...
Bende merak ettim şimdi...
Direkler yaprak gibi,uçacak nerdeyse yavvv...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Ben izledim öyle çokta etkilenmedim reklamdan, biraz sıradan geldi bana...
Slogandada iş yok bence, Klasik bir yolda hızlıca giden bir punto aniden durur, bi adam sloganı söyler, yukardan bir kamerada bi ordan bi burdan gösteriyor işte...
Yakışmamış puntomuzaa![]()
müziği sweet dreams değilmi??
bence güzel..zaten çok vurucu ,böle efektleri olan muazzam bişi olması beklenemez..satış tazeleme ve akılda kalma için uygulanıyor şuan reklam..görsel açıdan da şık olmuş ve en önemlisi uzun değil![]()
Reklamın sonuna denk geldim yine izleyemedim![]()
Dün akşam izledim. Yine egzotik kırmızı tek kapı NFS kitli araç kullanmışlar. Güzel olmuş bence.
güzel bi reklam olmuş . müziktede "grande, grande punto " denip duruyo
alla allah banada denk gelmedi yaw
reklam panoları da doldu valla, atakulenin köşede nerdeyse 6 x 6 metrelik egzotik kırmızı var. esenboğaya girerkende girişe koymuşlar.
bi izleyemedim şu reklamı internette bulamazmıyız acaba
photoshop soranlar oluyor.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri