yannız afedersiniz ama b*k u çıktı gibime gelio konunun toparlasakmı artık ne ? :)
@zeynepc
GTİ : Grand Touring İnjection Peugeotun bi motor teknolojiis aynı zamanda bi modeli xs te gene bi model sen xs diince bende ordan yakalıdım espiriyi ;)
Printable View
yannız afedersiniz ama b*k u çıktı gibime gelio konunun toparlasakmı artık ne ? :)
@zeynepc
GTİ : Grand Touring İnjection Peugeotun bi motor teknolojiis aynı zamanda bi modeli xs te gene bi model sen xs diince bende ordan yakalıdım espiriyi ;)
ya tamam toparlıyorus bak konuyu erkeklere m den başlıo,beden sıfır yaka
kızlara s den başlıo,v yaka şekil ve beden bu.diğer tasarım artık işte çalışmlar devam ediomuş..;)bence renkde beyas olsun derim..yazın yanarıs valla antalyaya giderken siyah la sölim ben :))
bende bir tane small rica edeyim ltfn:)
arkadşlar ilk önce tasarım bi bitsin onaylansın ahanda bunu bastırıyoruz diyelim ondan sonra beden olayına geçeriz bence biraz sabır :)
ohoo 1 saat girmemişiz metrocity ye dönmüş burası. Arkadaşlar her dakka bizim T-Shirt ü giyip gezmiiceksinizki. O kadar da güzel olmayıversin. Şimdi bu işin sonu gelmez. Kızlar "Ben bu rengin altına ayakkabı çanta nası uydurucam" derdine düşmeden mevzuyu kapatsak mı? :) Bedenler sanırım en uygun olarak s - M - L olacak. Özel ölçü işini Polatla görüşürüz ayrıyetten 10 ar tane XL falan da basılabilir. XS hadisesine hiiiç girmeyelim. XS arkadaşları İstanbul buluşmasına bekleriz. Oturturuz mangalın başına 2 saatte X Mix kalmaz S olur çıkarlar. :)
https://i73.photobucket.com/albums/i222//t-shirt.jpg
Ben düzenledim. Okunmuyosa söyleyeyim. Kollarda www.grandepuntotr.com altta da sponsored by Birmot Yazıyor.
gökhan gayet hoş olmuş
gökhan abi süper olmuşş
ellerinize sağlık hoş duruyor..
ama 1, Rengi siyah yerine lacivert yada koyu mavi yapsak
2. Ön tarafdaki loguyu biraz daha büyütsek nasıl olur.
Gökhann;abi senin anlamadığın bişey yokmu yavvv...
daha durun sakin olun biraz sabredin güzel bişey çıkatıcaz korayla bu akşam inş. gene bi teknik sorun çıkmassa :D
süpeeer
abi müthiş bişii olmuş
Bu tasarımlar bence hoş olmuş, gögüsteki logonun boyutunu büyütürsek biraz abartıya kaçar, renk olarak bence siyah en güzel ve asil renklerden biri t-shirtun rengi için siyahdan şaşmayalım derim yanlız bu Logoların rengini daha göze batan farklı renkleri denesek birde Gökhan, mesela turuncu olsa ....
Birden fazla almak ser demi yavv ;)
Metalik çok güzel durdu. Renkli olunca biraz sönük kaldı. Ama alternatif çıkartırız. Korayla bi konuşayım.
kolları kırmızı yazmasak?ön logonun mavisini canlandırıp aynı renk yazabilirz kollarıda.
benim için sorun yok biliyorsunuz.
ne kadar çok beden olursa, o kadar çok işçilik ve de zaman harcanmış olacak.
o denli karışıklık da fazla olacak tabi ki.
buluşmaya yetişmezse kimse şaşırmasın.
nasıl isterseniz öyle yapalım.
herzaman olduğu gibi çoğunluk ne istiyorsa o olsun.
;)
abilerim bu t-shirtin tam modeli nedir bu üstteki mi 100 de100?