VAlla liste yapılacak gene abi..
İlk yapım sırasında sitede bulunanların beden sayılarına göre yapılması en mantıklısı. Atıyorum sitede o an için 200 kişinin bedeni belli olursa, geri kalan 200 tanesinin 50 si s, 50 si m falan olabilir.
Printable View
VAlla liste yapılacak gene abi..
İlk yapım sırasında sitede bulunanların beden sayılarına göre yapılması en mantıklısı. Atıyorum sitede o an için 200 kişinin bedeni belli olursa, geri kalan 200 tanesinin 50 si s, 50 si m falan olabilir.
ibrahimin dediğini yaparsak iş çok uzar.
yaklaşık 300 adet dikilecek.
o kadar insana tek tek ulaşmamız çok zor.
farkındaysanız belirli insanlar haricinde geri kalanlar arada bir giriyor siteye bir iki konu başlığına bir iki kelam edip çıkıyorlar yine.
zor iş zor.
en iyisi standart bir iki beden ayarlamak
yine de siz bilirsiniz.
Haklısın ama, ozaman hiç girmeyen yada az giren kişiler yüzünden devamlı siteye girenlerin tshirt giyememmesi gibi bir durum ortaya çıkıyor. buda çok adil değil gibi Yıldıray.
Bir orta yol bulacaz artık..
ibrahim biz senle 3 tane alıp terzide 2 tişört yaptırırız artık
bende bedenlerin çok luğundan yanaıyım çünkü uzun boylu yada şişman yada kısa boylu üyelerimizde var onlara haksızlık olcak mesela vadinin giyceği t-shirt le benimki bir olurmu sizce :D
ben xs istiyorum olur mu:)
bana s :)
Yapma yavv xs,sanırım 1 tane olur ondan :)
xs yok GTİ versek :zuhaha:
yaa şaka bende s istiyorum..kızlarla erkeklerinki aynı model olmasın zaten yaa...kızların ki v yaka olsun ;)
ya GTİ NE
bence de zeynepc :)
bende s :) :)
başka s var mı :)
Oy oy oyy bu iş çookk çeşitlenecek gibi görünüyo..
kaan malum önümüz yaz havadar olsun konfor paketide ekleyin mümkünse skydom olsun
arkaya egzost eklicez ercan abi :zuhaha: sdklfjsdklfj :D
Benimki ESP olsun :D