Arkadaşlar mrhb ben t-shirtümü nasıl alırım:P ( bu arada tasarım tamam , fiyatta cıktı , şimdi birmot görüşmelerinden cıkacak sonuç;)
Printable View
Arkadaşlar mrhb ben t-shirtümü nasıl alırım:P ( bu arada tasarım tamam , fiyatta cıktı , şimdi birmot görüşmelerinden cıkacak sonuç;)
haklısın linos biraz sabırsız davrandım galiba :)
biran önce almak istiyorum napıyım
bencede bu olay kapandı bile sponsorumuzdan haber bekliyoruz onaylanırsa 15 nisana yetiştireceğiz inş. ok lanmazsada ben bişiler düşünüyorum ;)
Arkadaşlar elimizden geleni yaptık, katkısı, fikri , eleştirisi olan herkese teşekkürler. İnşallah onaylanırda bizde tshirtlerimiz giyeriz..:ok:
Emeği geçen herkese çok teşekkürler! Ben çok beğendim ve üzerime giymek için sabırsızlanıyorum...
İşin en güzel yanı; t-shirt'ü üzerimde gördüklerinde, "bunun tasarımını arkadaşlarım yaptı demek olacak!..
FRİENDS
:ok:
Emeği geçen herkese tşkrler ;)
arkadaşlar mrhaba yaz gelmeden yapalım şu tişörtleri yav ben beğendim güzel olmuş buluşmalarda süper oluruz:ok:
T-shirt lerle ilgili sponsor firma ile görüşmeler devam etmekte. Cuma günü net bir cevap alacağız.
bilgilendirdiğin için teşekkürler... sabırsızlanıyorummm:P
hadi hayırlısı kardeşim puntoculara yakışır bişey olur inşallah
inşallah olumlu bir görüşme olur da t-shirt lerimize biran evvel kavuşuruz
bu işle ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim :ok:
merakla bekliyorum inşallah olumlu bi sonuç çıkar görüşmelerden..
İlk ben duyuruyorummmmmm :P .
Arkadaşlar hadi hayırlısı birmot t-shirt sponsorumuz olduuuuuuu !!!
15 nisan istanbul buluşmasına t-shirtlerimiz yetiştireceğim inş.
bu işte emeği gecen arkadaşlara teşekkürler.
*
* Yıldıray
* Awd
* Dexign3r
Akadaşlar ellerinize sağlık sizlere coook teşekkür ederiz.
ismini unuttugum arkadaşlar varsa özür dilerim:D
hadi hayırlı olsun polat akşam nette olursan msn den sana cm olark kesin ölçülü haldeki resimleri yollıcam :ok:
Hepimize hayırlı olsun,emeği geçen arkadaşların eline-emeğine sağlık...
beden ölçülerini ne yapıcaz?belli sayıda s,m,l,xl mı istenicek?yoksa tek beden mi yapılcak
nasıl bı malzemeden dıkılecek...
hepimize hayırlı olsun inşallah t-shirtler buluşmaya yetişir emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürler :ok: