Özellikle arka tasarım çok güzel.
Önde ise logo biraz küçülülüp kalp üzerinde kalmalı.
Koldaki Abarthın renkleri Fıat Motor Sporları Turkiyein kulandığı gibi Kırmızı Beyaz olması taraftarıyım
Bu arada ben XXL rica edicem
Printable View
Özellikle arka tasarım çok güzel.
Önde ise logo biraz küçülülüp kalp üzerinde kalmalı.
Koldaki Abarthın renkleri Fıat Motor Sporları Turkiyein kulandığı gibi Kırmızı Beyaz olması taraftarıyım
Bu arada ben XXL rica edicem
yıldıray abi bi an önce girsede baksa birmot bu tasarımı kabul edicekmi orda sadece birmotmu yoksa z.kuyu birmot mu yazıcak bunları bi kararlaştırsak ta bi an önce baskıya verilse yaw :(
sadece fikir amaçlı söylüyorum yalnış anlamayın fıat yazısı eksik kalmamışmı
ön tarfı değiştirdik kalbin üzerinden ortaya aldık resmi güncelledim benden bu kadar artık beyenmeyen alternatif üretsin :ok:
Ön Yüz
https://img217.imageshack.us/img217/4538/n21ol0.jpg
Arka Yüz
https://img112.imageshack.us/img112/9028/arkarl7.jpg[/QUOTE]
Buraya alayım da hatırlatma olsun.
tısort nasıl bısey olacak arkadaslar dandık bısety olmasın
ozellıkle yakasının ınce olması benım ıcın cok onemlı...:D
arkası ve kolları süper olmuş ama bence nöndeki p harfi küçültüp sol tarafa koymakm lazım
Bence gayet güzel fazla kurcalamamak lazım;)
Asıl önemli olan baskı ve kumaş kalitesi diye düşünüyorum, bunlar kaliteli olursa kendini gösterir zaten..
Hadi artık baskı zamanı :D:D:D
şapka da oLsa keşke. damaLı bayrakLı fiLan, önde P Logosu bu şekiLde, yanLarda birmot ve abarth arkada da site adresi hoş oLur. takım oLurdu
Bende şapka isteyenlerdenim...
abi konuyu bulandırmayalım şu t-shirt olayından anlımızın akıyla bi kurtulalımda şapkayada bakarız :)
hadi ahdi yapılsın artık şu t-shirtler ben daha fazla bekleyemicem :D
bence son değişiklikle ön yüz oldukça iyi duruyor.
bende sıfır yaka isteyenlerdenim
istenirse t-shirt v yaka mı,sıfır yaka mı,polo yaka mı olsun diye bir anket açılabilir ve çoğunluğa göre yapılabilir yada ne bileyim oluyorsa 10 tane v ,10 tane sıfır yaka gibi...
wala benım de cok hosuma gıttı kaan ellerıne saglık..
burada son halı 10. sayfadakı gıbı dııl mı bı degısıklık yok?
walla açalım şu anketi diyorum başka bir şey demiyorum her kez güzel şeyler ortaya çıkarmış bakıyorumda hiçbiri üzerime geçirmem diyeceğim t.shırtler değil
bende blackpunto35'e katılıyorum. bitsin şu iş t-shirtlerimize kavuşalım artık
ankete zaman yok arkadaşlar bu gün fiyat bekliyoruz ona göre brimotla konuşulup anlaşılcak beyenmeyen giymez ned iyim artık ya :mad:
valla sabırsızlıkla bekliyorum. bu arada liste ne zaman hazırlanacak?
Fiyat Belli oldu. Birmotla sponsorluk görüşmeleri devam ediyor. İstanbul buluşmasına yetişecek bi aksilik olmazsa. Bulumada dağıtılacak. Başkanı olan iller başkanlarına isim yazdırsınlar.