Arkadaşlar değerli yorumlariniz için teşekkürler. Ama marka fanatikliğine kaçmadan objetif yorum yaparsaniz çok sevinicem
Bu arada g. punto nun Active versiyonu, fiesta nın da Comfort versiyonundan bahsediyorum
Arkadaşlar değerli yorumlariniz için teşekkürler. Ama marka fanatikliğine kaçmadan objetif yorum yaparsaniz çok sevinicem
Bu arada g. punto nun Active versiyonu, fiesta nın da Comfort versiyonundan bahsediyorum
Selçuk, active GP da bile abs-ebd, klima, çift hava yastığı, yol bilgisayarı gibi donanımlar standart.Eski Fiestalarda abs bile opsiyoneldi.Dolayısıyla donanım olarak GP tercih edilebilir.Önceden de belirttiğim gibi GP daha modern bir araç, motoru da öyle.İki aracın da kazasız, temiz, aynı km de olduğunu varsayarsak GP tercihi daha mantıklı gibi.Ancak dediğim gibi hangisi kazasız, sorunsuz ya da düşük kmde ise 2. elde bunun seçilmesi her zaman mantıklıdır...
Saygıdeğer arkadaşım eşit iyilikte bir ford ve fiatı bulduktan sonra bandrolu hesaplayın. 1.3 bandrolu sıfır araç için 202TL, 1.4 bandrolu 326 gibi bir rakam senede iki depo mazot parası niye fazladan veresin binerken yakıtta da ekonomik bir araç g. punto. Ama araç sizin içinize sinmezse kesinlikle almayın derim. Şimdiden hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
Yok mu arttıran.gp,gp,gp,gp,gp,gp,gp,gp,gp,gp,gp..............
Arkadaşım kusura bakma, bende zamanında araba araştırdığımda çok objektif, çok ciddi araştırmalar yapıyordum.etrafımdan ciddi yorumlar istiyordum.Ama gp alınca çizdim. Sende inşallah aracını aldığında yorumunu yazarsın.
(Şaka bi yana, Hakkında hayırlısı olsun.İçine sinsin de ne alırsan al)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri