Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
87 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Punto Evo alsam mı?

Doğukan Candan
    dhcandan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 5

Alıntı GPS2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam güzel bir araç...ama fiyat fayda*da ve servis ücretlerinde mantıklı olmak lazım ...bravo*yu bile polo fiyatına alabiliyorsam ...ayrıca sadece dayanışma için bu forumda olduğumuzu zannetmiyorum...aşk var ateş var italyan dizaynı var...gülü seven misali...+ lar - lerden fazla ...ve de şöyle bi düşünün hemen hemen aynı donanımdaki evo veya grande ile diesel olanı ve polo arasında 5000 tl bir fiyat farkı olsa 5000 tl*lik mazot ile ortalama bir sürücü yıllık 1000 tl tüketse 5 yıl gezer...1,3 mjt ile 1,4 tdi vergi farkınıda koysak + 2 depo(yıllık) + x2 bakım ücreti...akıllı olmak lazım ve gerisi tamamen zevk tercih işidir ...kanaatim...
    Doğru söylüyosun ama yaptığın hesaplamalar kişiden kişiye değişir. Zira hergün işe gidip gelen bir araba, günde 70 km yaparsa, 1000tl ile bir yıl gezemez. Vergi konusunda da haklısın, ona da birşey diyemem. Fakat, araba alıp sürekli başının ağrıması var, bir de hiç birşey yapmadan sürekli olarak kullanabilmek var.
    Bende arabamı seviyorum, fakat kimsenin de önce city motoru arızası yüzünden günlerce sıkıntı çekmesini istemem. Sonra arka kapı kollarının açılmaması normal denmesini de istemem, enjektörler arızalanmış nedenini bilmiyoruz değişicek diyip garantiye girmeden ödemesini, sonra ufacık bir lamba arızasında bile ilgilenilmeyip araç kalıcak denmesini de istemem. Ve bunlar sadece benim başıma gelenler, bir de forumda diğer arkadaşların city yüzünden kazalar atlatması, ve daha birçok sorun yüzünden güzelim puntodan nefret etmeleri de var.
    Bu benim görüşüm, ben de arabamı seviyorum, sorun çıkarmadığı sürece. Dediğim gibi önce de Seat kullandım arabayla hiç uğraşmadım hiç başımı ağrıtmadı.
    Yanlış anlamayın, insan vaktini sürekli servise gidip sorun anlatmakla geçirince, böyle yorumlar yapabiliyor.

bahri cincioğlu
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. GPS2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 399

valla kendine göre haklısın ...ama benimde önceki arabam palio 1,2 16 v el idi 5 sene kullandim inan 50 tl + masraf yapmış değilim...+ puntoda bu kadar problemi bir arada yaşamak çok nadir birşey olsa gerek... benim ikinci puntom aynı zanmanda (2005 mjt dyn)...

Doğukan Candan
    dhcandan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 5

Doğru söylüyosun abi sende, Biz de bi ara palio da vardı, onda da pek sorun yaşamamıştık

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

bugun yolda gelirken bir A6 nın yolda kaldıgını gördüm, geçerken yak o arabaı yak dedim içimden. hiç belli olmuyor insan yapımı sonuçta fakat vergi servis parça gibi değişkenleride düşünerek harekete geçmek lazım.

ercan tuncer
    turer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

peki evo ya 34.750 verilir mi orası da var?

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ali ....
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı turer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    34,750 vereceğin bir evodaki donanımı diğer markalarda arayınca ne kadar fiyat isteyeceklerinide düşünmek lazım. tabikide sonuçta insan aklına yatanı zevkine uyanı alıyor.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

@turer

Evodaki donanımları bir belirleyin sonra gidin başka markalara bakın.Fiyatını çıkartın aradaki uçurumu göreceksiniz..Ondan sonra verilirmi verilmezmi konuşalım...

bahri cincioğlu
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. GPS2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 399

39 700 vw polo*ya vereceğime evo*ya benim ayardaki bir adam 5 yıl(bedava) biner ..ve donanımda daha fazla olur evoda...bi karşılaştırmak lazım detaylı olarak... fiyat 35 000 lere çıktığında bir üst sınıfın baz ve orta donanım modelleride seçenek olabiliyor...YENİ BRAVO örneği gibi...

ÖZKAN KURTULDU
    KeYiFSeL ÜYE :) 34ozkankurtuldu34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303
    Edilen teşekkür: 694

Valla arkadaşlar bence evo.ya o kadar para verecegine 2007 2008 punto ikinci el punto alsan az km yapmış olanından hiçte sorun yaşamazsınız bence deli gibi bukadar para vermenin bir anlamı yok aynı konfora sahip hemen hemen hepsi benceikinci el temiz olan punto daha iyi sıfırına bile çok para vermenin anlamı yok çünkü bizim PUNTO sahipleri araçlarının degerini bilmeyin komik rakamlara satmaya başlayıp piyasayı yeteri kadar düşürdüler Ben diyorumki son söz olarak SATMIYORUM SATMIYACAGIM aracımın degerini biliyorum çüünkü hepinize saygılar
    EYLEMLERİM devam edecek görüşmek üzere

12. Bu mesajı için 2 kişi 34ozkankurtuldu34'ye teşekkür etti:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Ercan, bence aynı sınıf ve donanımda fiyatlar birbirine çok yakın.Sınıfının premium model ve markalarını elersek dolu bir evo, polo, fiesta, corsa, clio, 207 yaklaşık aynı fiyata gelmekte.Bunlardan tavanı belirleyen bir tek polo var.Bunun da nedeni belli zaten.Diğerlerinin arasında aynı donanımda en fazla 1000-2000TL fiyat farkı bulunmakta,

Bir de Evoya neden 34750TL verilmesin ki? Diğer markalardan ya da modellerden ne eksiği var bu aracın.Tasarım olarak hala birçoğunun önünde zaten.Güvenliği standartların altında değil.Kaputunun altında hala sınıfının en iyi dizel ünitesi mevcut.Tüm bunları düşünürsek diğerlerinden daha pahalı bile olması gerekmekte

14. Bu mesajı için 4 kişi ABNEW'ye teşekkür etti:

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

arkadaşlar daha önceki mesleğim otomotiv sektöründe satış temsilcisiydim.

bütün markaların bu segmentteki bütün modellerine bakttım.

polo- kalite ve güven veriyor ama kabin dar ve donanımı çok zayıf.
    fiesta-tasarım ve kalite olarak çok iyi,ama kabin biraz dar.bence tercih edilebilir otomobiller arasında,zaten avrupa satış rakamlarıda bu yönde.
    clio- sadece renault markası nın adı var ,son tercih.
    jazz- kalite,donanım,motor 1.sınıf ama fiayatı çok yüksek.
    207- tasarımı dışında tipik fransız yani renaulttan farklı değil
    punto evo- spor iç ve dış tasarım(özellikle iç tasrım bence sınıfının en iyisi) geniş ve ferah kabin.uygun donanım ve fiyat aralığı.ama malzeme kalitesi ve işçilik daha iyi olabilirdi.

çünkü şuan benim başımı ağrıtan ufak tefek işçilik kusurları.

Gp gp
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Valla işcilik belki bi nebze ama donanım oalrak düşünürsek diğer araçların fiyatlarıyla kıyaslandığında evonun yanına yaklaşamazlar..

ELİF D
    ED235 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16ED235
    Edilen teşekkür: 148

onu bunu bilmem de arkadaşımda dizel 2007 polo var, araba traktör gibi ses çıkartıyor üstelik iç tasarımı çok kaba malzemesi çok ucuz görünüyo marka imajı nı anlamam hangisi iyi hangisi kötü onu da anlamam gördüğümü ve duyduğumu söylüyorum

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Polo volkswagen in küçük seğmentteki aracıdır. Kaliteli işçilik ve tatminkar malzeme kalitesinden başka birşey vermez kullanıcıya ama üst seğmentleri bomba gibi araçlardır. Özellikle bizim bir komşuda 2001 passat diesel var ki geçenlerde kullandım sanırsınız ki cadillac a binmişsiniz suspansiyonlar 10 numara ama gel gör ki polo düşük donanımına rağmen hala saman gibi araba olarak çıkıyor abs standart değil 2 hava yastığı iekli eskisi gibi biraz allı pullu.
    Whalla bence Punto iyi güsel ama fiyatını abartmışlar yine de polodan daha üstün alacaklar polo yerine punto alırsa ceplerinde en az 2 yıl benzin parası kalır.

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı taneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar daha önceki mesleğim otomotiv sektöründe satış temsilcisiydim.

bütün markaların bu segmentteki bütün modellerine bakttım.

polo- kalite ve güven veriyor ama kabin dar ve donanımı çok zayıf.
    fiesta-tasarım ve kalite olarak çok iyi,ama kabin biraz dar.bence tercih edilebilir otomobiller arasında,zaten avrupa satış rakamlarıda bu yönde.
    clio- sadece renault markası nın adı var ,son tercih.
    jazz- kalite,donanım,motor 1.sınıf ama fiayatı çok yüksek.
    207- tasarımı dışında tipik fransız yani renaulttan farklı değil
    punto evo- spor iç ve dış tasarım(özellikle iç tasrım bence sınıfının en iyisi) geniş ve ferah kabin.uygun donanım ve fiyat aralığı.ama malzeme kalitesi ve işçilik daha iyi olabilirdi.

çünkü şuan benim başımı ağrıtan ufak tefek işçilik kusurları.
    Sadece iç mekan işçilik ve plastik kalitesini ele alırsak, Evo diğer tüm araçları yakalamış durumda bence.Özellikle de dashboardun üst kısımları oldukça kaliteli.Bunun dışında Fiesta ve Jazz da hatta Polo da bile bana göre kalite problemleri var.207 nin ve Clio nun müzik ve klima kumandalarını elersek bu 2 araç iç mekan kalitesinde çok iyi bence.Özellikle de 207,

Ben Poloyu incelediğimde hayal kırıklığına uğradım.Neredeyse iç mekanda çıtayı belirleyen VW Markası, Polo üzerinde maliyet kaygılarını çok güzel belli etmiş.Ancak görünüm olarak bence hoş bir araç Polo, hatta Golften çok daha güzel

ali ....
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece iç mekan işçilik ve plastik kalitesini ele alırsak, Evo diğer tüm araçları yakalamış durumda bence.Özellikle de dashboardun üst kısımları oldukça kaliteli.Bunun dışında Fiesta ve Jazz da hatta Polo da bile bana göre kalite problemleri var.207 nin ve Clio nun müzik ve klima kumandalarını elersek bu 2 araç iç mekan kalitesinde çok iyi bence.Özellikle de 207,

Ben Poloyu incelediğimde hayal kırıklığına uğradım.Neredeyse iç mekanda çıtayı belirleyen VW Markası, Polo üzerinde maliyet kaygılarını çok güzel belli etmiş.Ancak görünüm olarak bence hoş bir araç Polo, hatta Golften çok daha güzel
    evo yu almadan önce 207 polo evo arasında gidip geldim 1 gün boyunca iç tasarım acısından evo. kullanılan malzeme kallitesi açısından polo yu çok begendim. 207 de dikkat ettigim kadarıyla kumandalar genelde ince bir elastik madde ile kaplı ve soyulduklarını biliyorum 1 2 yıl içerisinde. polonun ön görünümü çok hoşuma gitti keşke arkayıda biraz daha ön taraf gibi sert yapsalarmış daha da güzel olurmuş. Eger paranız varsa GOLF alın yoksada fiesta corsa polo falan filan bakmayın boşuna kapılarının kapanmasından bile belli oluyor araç. Evoyu tavsiye ederim.

Polonon fiyatının evoya göre biraz daha fazla olmasının nedenide Marka ve DSG şanzuman diye düşünüyorum.
    Konu yolcu27 tarafından (24/01/2010 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.

Hasan .....
    mistral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Arkadaşlar Merhaba,

Bende yakın zamanda aracımı perte çıkardım,2007 corsa 1.3 cdti kullanıyordum.Sıfır bir araç almak istiyorum fakat corsanın baz modeli dahi 32.000 liradan başlıyor.Aynı araca tekrar binmemek ve biraz fazla opsiyon almak adına punto evoyla ilgilenmeye başladım.1.3 mutijet start&stop dynamic + safty plus kit koç ailem indirimiyle 36.900 liradan 35.000 liraya geldi.Sizce fiyat nasıl?Koç ailem indirimi yanında bayi indirimide alabilirmiyim?YOksa koç ailemi karıştırmadan sağlam pazarlık yapsam bunda daha düşük bir fiyata inerlemi?Bilgili arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
    Birde bayideki arkadaş evolarda henüz skydome ların üretimine başlanmadığını söyledi.Sitede var görünüyor.Olursa skydomeda almak istiyorum.Bu konudaki bilginiz nedir.

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Hasan, öncelikle hoşgeldin,

Cam tavan konusunda bayinin bir yanlışı olabilir.Sonuçta istene araç Türkiyede yok muhtemelen.İtalyadan siparişle gelecek.Bu durumda istenen donanım ya da aksesuar da ekletilebilir.Cam tavanda bir değişklik olmadı.Evoda da herhangi bir kaporta değişikliği yok.Dolayısıyla 2 ay kadar beklenerek istenilen araç alınabilir bence,

Pazarlık 35000TL nin altı için de yapılabilir tabi.Bence birkaç bayiyi dolaştıktan sonra karar verin,

Bu arada 1.2 lik Corsalar 27000TL den başlamakta.Fiyatlar arasında fazla bir fark yok,

Hayırlısı olsun diyelim...

Gp gp
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı mistral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Merhaba,

Bende yakın zamanda aracımı perte çıkardım,2007 corsa 1.3 cdti kullanıyordum.Sıfır bir araç almak istiyorum fakat corsanın baz modeli dahi 32.000 liradan başlıyor.Aynı araca tekrar binmemek ve biraz fazla opsiyon almak adına punto evoyla ilgilenmeye başladım.1.3 mutijet start&stop dynamic + safty plus kit koç ailem indirimiyle 36.900 liradan 35.000 liraya geldi.Sizce fiyat nasıl?Koç ailem indirimi yanında bayi indirimide alabilirmiyim?YOksa koç ailemi karıştırmadan sağlam pazarlık yapsam bunda daha düşük bir fiyata inerlemi?Bilgili arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
    Birde bayideki arkadaş evolarda henüz skydome ların üretimine başlanmadığını söyledi.Sitede var görünüyor.Olursa skydomeda almak istiyorum.Bu konudaki bilginiz nedir.

Öncelikle hoşgeldiniz..

Tanışma - Grande Punto | Punto Evo | Bravo unutmatan bir kendimizi tanıtalım..

Soruya gelicek olursak aldığınız fiyat iyi ama skydome isterseniz üzerine birazdaha koyucaksınız..Buarada skydomeli araçlar türkiyeye daha gelmemiş olabilir.Ama üretimi yapılmıyo demek yanlış bence

Fiyat konusundada biraz daha ısrarsı olun 500 lira gibi gfalan biraz daha aşağı çekebilirsiniz..

M.Kaan Gülüm
    mkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 4

Ben de bu hafta punto evo almayı düşünüyorum. 1.3 mltjet 75 hp dynamic+spk ile birlikte 35.000 dediler. ancak biraz daha indirim almayı düşünüyorum.
    istediğim fiyata inerseler bu hafta sonuna inşallah bu iş biter...
    S&S özellikli istemedim, henüz fiat için yeni bir teknoloji biraz riskli geldi bana...
    Abnew e özellikle saygılarımı iletiyorum.
    beni tanımıştır kesin

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon