Polo güzel araç bence de.Ancak ben tasarım olarak her zaman Puntoyu tercih ederim.Donanım olarak GP nun avantajları var bence.Ancak Türkiyede Polo her zaman daha önde olacaktır.Sebebi Polonun sorunsuzluğu, tasarımı ya da donanımı, fiyatı değil.Sebep sadece VW olması, yani Marka İmajı![]()
Poloların bir serileri motor yakmayla ünlüdür bilirsiniz heralde bunu Sadece bende kaskolu 12 araç çok başımı ağrıttı bü yüzdenacısını iyi bilirim yani...
Golf vs deseniz belki ama poloya hayatta binmem
![]()
Ne Polo ne Evo yaşasın GRANDEPUNTO...
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
bomboş arabayı sadece kasası ve önündeki VW amblemi için 35000 TL ye alanlar var.
Yazık ediyorlar bence paralarına bir ambleme verilmez oakdar para![]()
en dolusunun neyi var merak ettim.
Gezgin Gp.
Bende baktım şimdi sitesine öle aman aman bir özelliği yok![]()
Zaten Poloda tek donanım yok mu?Hepsi comfortline
Bana göre GP nun en donanımlısı Polodan daha iyidir kesinlikle...
polonun donanımlarına göre bir kaç tane paketi mevcut
comfortlıne
trendlıne
highlıne
sportlıne
prımelıne
basıclıne
gibi kardeşimde sportlıne var da arkadaşlarıyla konuşurlarken bende öğrendim bu paketleri ama aralarındaki farklar neler bilemem
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
1,6 90 hplik polo 2010 comfotline var sadece 2010 modelelrde fiyatıta 39,700edermi tabiki etmez
![]()
Arkadaşlar 2010 Pololar tek paketle ithal edilmekte.O da comfortline.Yani bizdeki dynamic, active gibi...
TL.BRAVO 5K ACTIVE 1.4 90 HP33.650BRAVO 5K ACTIVE 1.4 TURBO T-JET 120 HP36.150BRAVO 5K ACTIVE 1.6 MULTIJET 105 HP38.750BRAVO 5K DYNAMIC 1.4 TURBO T-JET 120 HP38.650BRAVO 5K DYNAMIC 1.4 TURBO T-JET 120 HP DUALOGIC41.350BRAVO 5K DYNAMIC 1.6 MULTIJET 105 HP41.250BRAVO 5K DYNAMIC 1.6 MULTIJET 120 HP42.750 bu liste fiyatları biraz ıkınmayla baya aşağı indirilebiliyor biliyorsunuz değilmi arkadaşlar...ama son ötv*de vw burnundan kıl aldırmayıp iyide bir *güzellik* yaptı talebi ertelemiş olan vatandaşlara...hatta dikkat metalik renk farkı..
bu almanlara mahsus birşey herhalde opel alan*larda genellikle bu farkı bayılıyor...yani bir bravo 105 bg dynamic mjt i polo 1,6 tdi ile karşılaştırın bi ....bence sınıf farkının yanında birde fiyatı biraz pazarlıkla aynı olur...bırakın EVO*yu şunu bunu..
Ben de Puntoyu çok beğeniyorum, tip olarak sportif olması falan. Fakat o kadar çok problem çıkarıyor ki, bunu söyleyemeden de geçemeyeceğim. Zaten o kadar problemi olmasa burada ki insanlar bu kadar dayanışma ve yardım içinde olmazlardı. Önceden Seat ibiza vardı bende, 200.000 km de hala tek bir sorunu bile olmamıştı, servisi desen o kadar ilgiliydi ki, bekleme bile yapmıyordun. Aracımı hemen geri veriyorlardı. Hiç mağdur olmadım VW motorundan. Yani ben olsam bir daha düşünürdüm. Polo güzel bir araba.
tamam güzel bir araç...ama fiyat fayda*da ve servis ücretlerinde mantıklı olmak lazım ...bravo*yu bile polo fiyatına alabiliyorsam ...ayrıca sadece dayanışma için bu forumda olduğumuzu zannetmiyorum...aşk var ateş var italyan dizaynı var...gülü seven misali...+ lar - lerden fazla ...ve de şöyle bi düşünün hemen hemen aynı donanımdaki evo veya grande ile diesel olanı ve polo arasında 5000 tl bir fiyat farkı olsa 5000 tl*lik mazot ile ortalama bir sürücü yıllık 1000 tl tüketse 5 yıl gezer...1,3 mjt ile 1,4 tdi vergi farkınıda koysak + 2 depo(yıllık) + x2 bakım ücreti...akıllı olmak lazım ve gerisi tamamen zevk tercih işidir ...kanaatim...
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri