Daha çok belli olur kaplatırsan,
folyo kaliteli ise iz yapmaz,kalitesiz ise yapar.
arkadaşlar selamlar arabamın tavanında ve ön kaputunda 3-4 tane ezik var. tavanı ve ön kaputu folyo ile kaplatırsam acaba ezikler kaybolurmu? tekrardan söktürmek istersem boyaya herhangi bir zararı dokunurmu? sizden yardımlarınızı rica ederim
Daha çok belli olur kaplatırsan,
folyo kaliteli ise iz yapmaz,kalitesiz ise yapar.
Folya güzel uygulandığı zaman araç üstünde iyi durur yani bi nevi ustanın yeteneğine bağlı.Yanlız sizin kısmı yapacağınız folya sırıtır diye düşünüyorum.Kaskonuz varsa mini hazar hizmeti otokingden düzelttirebilirsiniz..
Göçükleri folyo ile kapatamazsınız aksi daha görünür olurlar.
sakın folyo kaplatmayın daha çok belli oluyor
en güzeli autoking te yaptırmanız
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Çekiçleme yöntemiyle yapılıo diye biliyorum.Eğer ezikler büyükse boya illaki isticektir.Yanlız lokal boya yaparlar o parçayı tamamen boyamazlar.Boya ölçer olmadığı müddetçede oranın boyalı oldugu anlaşılmaz.İsterseniz bir kaç foroğraf ve birde video bulunsun elinizde satarkende gösteririsiniz ezikten dolayı boyalı oldugunu.
Bu arada kaskonuzu bir inceleyin her kaskoda mini hasar onarım teminatı yoktur..Olmadı acentenizi arayın durumu anlatın.
Saygılarımla...
Autoking-Mini hasarları onarım servisidir..
https://www.autoking.org/
![]()
Konu KaGaN tarafından (11/01/2010 Saat 11:06 ) değiştirilmiştir.
Uğur geçmiş olsun, Auto King küçük çaplı hasar, göçük, çizik gidermede uzman.Ancak bu uygulamalarda işçilik çok önemli.Bazı arkadaşlarımız oldukça memnunlar uygulamadan bazıları ise çok olumsuz düşünmekte.Gidilecek Autking şubesinin işçilik kalitesi araştırılmalı önceden,
Folya kaplaması, denildiği gibi göçükleri gidermez, sadece çiziklerin görünmesini engellemekte.Sonuçta yüzey düz değilse folyolu yüzey de göçüklü yüzeyin şeklini alacaktır...
araçtaki ezik olan yerlerin fotosunu eklesem yorumlarınızı etkilermi acaba?
grande puntonu neden böyle anlamış degilim.yoldan sıçrayan taşlar araca çok leke bırakıyor.eger seni fazla rahatsız etmiyorsa aracınla fazla oynatma derim.grande puntoların çogunda bu taş lekeleri mevcut.bu araçtada bu sorunda var.gelen ufak bir taş bile olsa araçta leke bırakıyor.ben aracın orjinalliğinin bozulmamasından yanayım.fakat seni çok rahatsız edici derin lekelerse arkadaşlarında bahsettiği gibi kaskonda otokingle mini hasar anlaşması varsa o lekeleri yok ettirebilirsin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri