valla ben 1.4 Multıaır 135HP Sport modelı ıcın gorustum.sımdı sıparıs versem ancak 2011 model olarak(temmuz 2010) gelebılecegını soyledıler.daha sonra baska bır bayıye sordum, onlarda ıstedıgınız zaman sıparıs verırız, en gec 3 ay ıcerısınde gelır dedıler ama fıyatını henuz kımse bılmıyor, yılbasından sonra dıyorlar![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
gelecek araçlarda fiyatı çok önemli öyle ilk yüksek bir fiyat politikası izlerlese satışlar dibe vurur.
O zaman siparişini ver Mustafa3 ay bekleyeceksin zaten, olmadı bir 3 ay daha beklersin
Yeni turbo multiair in performanstan çok tüketim deeğrlerini merak ediyorum ben.Zaten performansının t-jetten fazla bir farkı olmayacak.1sn den az hızlanma farkı ve +10km/s lik son hız farkı mevcut.Ancak ortalama tüketimi oldukça düşük bizim araçlarımızdan.Bu değerlere göre benim 100km de 5-6lt lik bir tüketimim olması gerekmekte![]()
fıyat bır bellı olsun Arda Abı, fıyatı butcemı asmazsa dusunuyorum, olmadı 2008-2009 T-Jet Sport![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Hayırlısı diyelim Mustafa.Bir konuda da belirtmiştim turbo multiair şimdi gelse fiyatı yaklaşık 36000TL olur diye...
Ziyaretçi
arda seninde değiştirme vaktin gelmedimi 2 sene olacak çok bile oldu aslında evo ne zaman![]()
ewt gormustum abı o yazını, ısıme gelmedıgı ıcın gormemezlıkten geldımmaksımum 30.000TL gıbı bır butcem var.sıfır alıcak olursam Mart Ay'ı gıbı sıparı vermeyı dusunuyorum.o zamana kadar bıraz daha toparlayabılırsem, bırde on tamponda bır revızyona gıdılırse terchım olacaktır, aksı halde forever t-jet sport
![]()
bir yıl sonra falanda 1.6 165hp motor olcakmış
Ziyaretçi
2010 sonbahar beklenmeli bence EVo almak için. eylül - aralık arası çok iyi kampanyalar olacaktır.
1.6 120bg dizel motorlu sport modeli gördüm italyan broşüründe, stok halde 320Nm torku bütçeyi üzmeden elde etmekte güzel olur açıkcası![]()
Türkiyeye girdikten sonra o 1.6 165 hp lerin fiyatını düşünemiyorum.Ben bayiye sormuştum grandepunto 1,9 mtj niye getirmiyorsunuz diye bayi satış fiyatı 45,000 üzerinde oluyo demişti.Oyüzden getiremiolar.Sonuçta fiat adam o paraya gider golf falan alır![]()
1900 cc oto nun ötv si çok yüksek.vw bile 1.6 tdı çıkardı.puntonun satacağı max rakam 32 dir.26-32 arası olması lazım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri