Arkadaşlar kişisel fikrimi beyan ediyorum : İç mekan tasarımı şahane, fakat dış tasarım berrrrbatt. Şu anki mezkur araçlarımızın dış tasarımı kesinlikle daha etkileyici ve bariz güzel. kısacası olmamış, ee ne de olsa şimdiki GP lerimiz BABY MASERATI![]()
Arkadaşlar bu yaptığım yorum benim amcamın yorumudur.Arabayı bizzat incelemiş.Ciddi anlamda görüntü sorunu olduğunu spor yay kit li grande nin evo nun standartından cok cok daha fazlaq guzel durdugunu söyledi fakat bir de eklemeler yaptı.Örn direksiyonunun eski kasa punto lara göre çok çok daha rahat kavrama ve agrasif bir yapısı olduğunu,koltukların biraz daha eskisine göre belden kavradağını fılan fılan.Benim yorumum ise,SİZ ESKİ KASA PUNTOSU OLANLAR SAKIN SATMAYINherzaman ilkler güzeldir.Bence FİAT hata yapmış aracın içi görüntü itibariyle mükemmel lakin dış görüntü SIFIR....Ayrıca Benim görüşüm grande alırım evo aksesuarlarıyla doldururm aracı.Mesela stopları fln.Sonuçta türküm atalarımız ne demiş DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİNİM.......
![]()
Arkadaşlar kişisel fikrimi beyan ediyorum : İç mekan tasarımı şahane, fakat dış tasarım berrrrbatt. Şu anki mezkur araçlarımızın dış tasarımı kesinlikle daha etkileyici ve bariz güzel. kısacası olmamış, ee ne de olsa şimdiki GP lerimiz BABY MASERATI![]()
BMW 3.20d premium 184 HP
içine oturup inceleme fırsatını buldum..kullanılan malzeme aynı sert abs malzeme sadece on gögüsteki dashboard delikli güderimsi bi malzemeden yumusakca yapılmış..koltuklar gercekten bırazdaha kavrayıcı ve naylon oranı azaltılmış..kapı düşemeleri bence hiç olmamış torpido gözü küçücük ve kullanışşız ama ses çıkartma olayına göre grandeden daha başarılı.ara konsol guzel ozellikle sağındaki file göz gercekten çok kıllanışlı direksyon kumandasın cerceveleri metalik gorunumlu ve gercekten çok sırıtıyo..benim incelediğim araç beyaz iç dösemesi kırmızı siyahtı.beyendiğim yerlerine gelirsem..gösterge tablosu ve ısıklandırması vede arka stop lanbası..frene basıldığında gecekten mukemmel bi goruntu oluyorr.ozellikle cubul seklınde led tarzı bişey var ..çok başarılı bi görünüm sunuyorr...
onrky
1.4 starjet 95hp
arkadaşlar evo gelince diğer modeli üretilmeye devam edecek mi ?
grande punto bütün servislere geldi
kontağı açtığın zaman aracın içindeki ledler yanıyor
Arkadaşlar 1.3 75Bg Active Evo'nun fiyatı 33.750 olacak diye duydum fakat doğruluğunu henüz teyit etmedim.
Ben de duydum ama teyit edemedim henüz fırsat olmadı. Benden başka aynı rakamı duyan oldu mu acaba dedim.
Evonun fiyatları belli oldu arkadaşlar.Ben bayide baktım hepsine ama fiyatlar aklımdan uçup gitmişŞimdilik multiair turbo yok.Sanıyorum 105bg lik multiairlı Evo 32000TL gibiydi...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri