ozzy yeni aldığım gp'de sinyal kolunu indirince veya kaldırınca 3 kere sinyal veriyoilk farkettiğimde bende çok şaşırdım...
geri vitese alınca sağ aynanın yeri göstermesi, yağmur sensörü, arka fren diski +1
ayrıca bi arkadaşımın arabasında bulunan koltuk ve direksiyon ısıtması ile 14+1 harman kardon ses sitemi de olsa fena olmazdı hani![]()
yol sesini duymasak... motor sesin bilmesek.. motorun altında komple fabrıka cıkısı adam gıbı bı koruma olsa da motor korumanın omru 25 gun olmasa.. motora toz toprak dolmasa... 1.6 olsa dızel olsa.. cc cıksa .)
gücü tecrübe kontrol eder...
isitiyoruz ıste... bu suru muhendıs arkadsımız calısmıor mu bu gp lerı uretırken... usta bası tek basına mı yapıor bunları.. bız 10 ısterız 5 verırler ... enazından elımızdeki 3 ten ıyıdır .)))
koltuk ısıtma sonradan yapılabiliyor araçlarımıza hemde baya uygun bir biçimde...ama onu çalıştıracak düğme elektrik çekilmesi falan zor iş...harman kardon 14 + 1 fln direkt olarak M6 olsa aslında bizim puntolar![]()
![]()
onu niye yapmıs olabılırler ? british airways 4 zeytin yerine 3 zeytin verip 1 milyon dolar kar etmis diyorlar 1 senede? acaba aynı mantık mı ? .)
valla ben 1 senedir düşünüyorum bulamadım
hiç bir mantığada sığdıramadım
bir bildikleri vardır elbet diycem ama onada inanmıyorum
kafaları güzelkenmi karar aldılar ekonomi politikası diye anlamadım gitti
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Konu Ah-MeT tarafından (02/12/2009 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
T-jet Olsa ...![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
AFL'li(virajlarda ve direksiyonu çevirdiğinde yön alan mercekli far)+xenon Far,Lastik Basınç Kontrol Sistemi,Merkezi Kilide Bağlı otomatik katlanabilir Yan aynalar.Arka Park kamerası ve ön park sensörü,Karanlık Sensörü(sonradan Taktırdım ama orjinali iyi olurdu),En süperi de BMW'lerdeki 3oo M. İlerisini Gösteren Navigasyonlu Gece Kamerası)
+ 1 Koltukları ısıtma sistemi.
Konu JASMINE tarafından (03/12/2009 Saat 19:03 ) değiştirilmiştir.
sayılan şeylerin birçoğunu sonradan yaptırmak mümkün gibi sanki![]()
T-jet olma durumu hariç
![]()
ben en çok aydınlatma olayını severim hele ki bi xenon mercekli bi araba görmüyeyim takılır giderim arkasından.düzgün ve geniş parlak aydınlatma çizgisini kendi aracımda görmek için oto tamircisi abinin işi dışında uğraştırdım sabahlara kadar
..sonunda mercek d2s kit felan 8oo kağıda patladı..fiyat yetkilileri hella'dan punto için mercekli far yapsa.aydınlatma kolayda diğerleri zor uygulanır çok pahalıya mal olur
![]()
ben aracı aldığımda aracı kumandadan kilitlerken açık camların kapanmamasıydı.aracıma alarmla birlikte cam sensörü taktırdım.şimdi camları açık unutma gibi bir sorunum yok.camlar kendi kendine kapanıyor.aracınızda cam sensörü yoksa tavsiye ederim
enson alfa romeo daki o ismini bir türlü ezberleyemediğim ilginç sistemin aracımda olmasını isterim.Sistem şu 150 km bile gitsen düşünmeden direksiyonu sağ sol yapabiliyorsun.önce bedenin içindeki ruh diğer tarafa gidiyoruz galiba diye hazırlanıyor,o hazırlanırken arac kendını topluyor zaten :=) unutmadan patenti alfa nın mıs.DENENMİŞTİR........
Onun dışında yorumlar çok güzeldi bir kaçı çok güldürdü beni.ağzınıza sağlık......
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri