Hayırlı olsun kardeş, kazasız ve keyifli sürüşler...
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Hayırlı olsun kardeş, kazasız ve keyifli sürüşler...
SEZAR, aldın mı arabayı???
Araban hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğimle.
Darısı GP'si olmayanların ( başta benim) başına.
hayırlı olsun arabayı kazasız belasız kullanman dileği ile
kazasız, sorunsuz, keyifli sürüşler dilerim ben de...
güle güle kullanma ama... görenler deli der,Ramo
:loveya: önce hayırlı uğurlu olsun kazasız günler dilerim aracı alan arkadaşa....:loveya:
sonra..
ya yazık bize :icon_cry: , bizim gibi satış elemanlarına ve bayilere... arkadaşlar sektörün içinde olan biri olarak söylüyorum bunları birincisi bir boya korumanın maliyeti 137 ytl + kdv ( en azından birmot ankara olarak başka marka boya koruma daha ucuzdur bilmiyorum ) , uzatılmış garanti +1 yıl 280 ytl , yangın söndürücü 50 ytl + kdv bunlar hep maliyet... aracı alırken birmot ankara paspas + trafik setini aracın içine koyuyor.:ok: aracın karlı satışına göre değişir ama bu piyasada zannetmiyorum çok karlı bir satış gerçekleşsin ama ortalama bir bayinin punto satışından kazandığı para 350-400 ytl yi geçmiyor. inanın samimiyim... ek kar marjları ve tofaşın 3 ayda bir ödediği rakamlar hariç.. onlarda 3 ay sonra ödeniyor ve yaklaşık 100 ile 250 arasında değişiyor. bilginize.... bu bilgilerden sonra yeni aracını teslim almaya giden her müşteri çıkarıp ekstradan bir 1.000 ytl atar artık.:ok:
@barlasburak;
Kısaca benden alırsanız zırnık koklatmam mı diyorsun![]()
Sezer Le Konustum Araci Teslim Almamis Henuz Plaka Isleriyle Urasiyor Arac Yeni Tip, Gosterge Ve Uflecler Farkli...
hayırlı ugurlu olsun kardeşim güle güle kullan aracı alda resimleri görelim
Arkadaşalar merhabalar...
Öncelikle kusura bakmayın uzun süredir foruma giremedim hem işler hemde olumsuz bir gelişme yüzünden.
Salı günü arabamı almaya gittiğimde istanbuldaki evime hırsız girmiş ve bişiler götrümüş morelim çok bozuktu.
Neyse aracımı ogün alamadım plakası çıkmamıştı.Ama arabadan birkaç dış görüntü alabildim.Aracım şuan hazır plakası kaskosu herşeyini yaptırdık yarın sabah inşallah bir aksilik olmasa alıcam.Araçtan plakasız haliyle bir kaç görüntü ekliyorum.Yarında son halinin fotolarını alıp ekliyecem.
Bu arada arabada yeni değişiklikler var.Ama kolçak iptal olmamış koltukta duruyor.Kaplamaları değişmiş.Ben kalitesinin eskisinden daha iyi olduğu kanaatine vardım.
Konu SeZAr tarafından (16/03/2007 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg. SP+SKY+16'' Egzotik Kırmızı
Gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun! Kazasız-belasız kullan...:ok: Hırsız olayı için de geçmiş olsun...
hırsızlık olayı için geçmiş olsun dileklerimi, gp için hayırlısı olsun dileklerimi iletiyorum... bu arada sisler yuvarlak olmuş dikkatimi çeken bişi daha renk sanki turuncuya kaçmış gibi?!? çok güzel görünüyo hayırlısı birkeredaha
Sağ olun arkadaşlar...
Egzotik kırmızı bazı resimlerde truncu gibi çıkıyor.Ewet sis farında bir değişiklik yapılmış.
Bu arada arkadaşlar artık plakalar yapıştırmama oluyor.Ben öle bişiler duymuştum.
Oldukça şık, sisler de güzel, güle güle kullan tekrardan, kaputu da kapatmayı unutma![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri