İyi de dostum benim araç fiat servis bakımlıydı 3 senedir servisten başka yere gimez büyük bakımları servis küçük bakımları kendim yapardım. Böyle masrafsız bir araba almak herkesin harcı değil şimdi klima için en az 2000 tl yi gözden çıkarmalısınız o da manuel klima için digital klima taktırmanız zor her servis takamaz. Aracın 90 bg ise hayırlı olsun 20 000km bişey değil 106 000km ye korkarak yaklaşıyoruz aslında araçtan önce sahibini tanısanız o araç 106000 de değil 200000 de de alınır. Çünkü bu motorlar 300-400 bin km yapabiliyor korkmayın o kadar ben gözü kapalı 50000 de bravo aldım tek masrafım turbosu onu da çıkma temiz bir tane takıyor turbocu yüksek ihtimal ama sıfır ayarınd ayarlayacak sanırım oldukça gelişmiş test cihazları var sıradan bir turbocu değil adam neyse ki siz kar zarar ilişkisi içerisinde en uygunu almak zorunda iseniz mutlaka servis garantisi isteyin benim için hala rahat değil ancak kullanımda kendime güveniyorum bakımları zamanında yaptırdıkça hiçbir araba kolay kolay arızalanmaz genelde ihmal edilen bakımlar cpteki para ile orantılı
Lafı gelmişken birşeylerden bahsedeyim.
Fiatdaki servis müdürü motor mekanik ustası arkadaşım aracı inceledi ve onun dediği şey kesinlikle arabayı ucuza almışsın oldu yapacağım masraflar belli araç 3 ayrı cihaza bağlandı teknik veriler ölçüldü ve turbo arızası dışında başka hiçbirşey bulunamadı.
Sıfır turbo fiyatları 2282 lira ben mecburen 900 liraya çıkmasını taktırıyorum ancak lüks arabalarla sanaiye işiniz düşerse size verecekleri fiyat da lüks oluyor ben o yüzden servisleri tercih ediyorum çünkü servislerde size mesleğinizi sorup ne kadar para kazanıyorsunuz gibi sorularla karakter analizi yapmıyorlar ve sizi kazıklamaya çalışmıyorlar. Herkes için demiyorum ama şu ana kadar 15 arabası olan ve 14 ünü satan biri olarak konuşuyorum tecrübe ile sabittir üstüne alınan alınsın.

Uzun yazdığım için özür dilerim +1 lerinize katılmıyorum.