Alıntı oaltundas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese.Ben punto almaya karar vermiştim araba dışarıdan hoş gözüküyor.ama detaylı bir bilgim yok bu araç hakkında güzel bir forum siteniz var ama biraz araba hakkında şikayetler var sanırım.Kafam karıştı bu city kullanım modu nedir her arabada böyle şikayet oluyor mu?Bu araç hakkındaki genel sıkıntılardan bahseder misiniz?Servis hizmetlerinden memnun musunuz?Arabanım ikinci eli nasıl gidiyor?Ayrıca 2006 1.4 dynamic 16 v fiyatı ne olur?
Birader 2 ay önce 2006, 1.4 dynamic, 45000, brc sistemli, 16000 tl, kazasız araç aldım, expertiz sonucu..
Fiyat olarak benim ki iyi durabilir, ancak sahibinin nakite ihtiyacı vardı, belki bunun +1000 veya 1500 fazlası olabilir alacagın araç..
Öncelikle Allah kaza bela vermesin, gerisi hallolur, city motor arızası için artık herkes kısa zamanda, uygun fiyata destek alabiliyor, benim araç konusunda tek sıkıntım, yol esnasında ön taraftan tüm yol sesini içeri alabiliyor olması, palio, getz, era da böle bişey yok, belki amortisör başları veya lastik yıpranmış olmasından, ama rahatsızlık verici işte, avantajı ise oldukça karizmatik arabadır ve dijital kliması gerçekten süper, mutluluk verici..

Teşekkürler..