bende 3 kapı alacaktım fiyatları makul diye fakat bu ülkede 3k arac satmak cok zordur bunu düşünerek ve kullanım kolaylıgından dolayı görünüşü es gectim ve 5k aldım biraz daha para ekleyerek...
bende 3 kapı alacaktım fiyatları makul diye fakat bu ülkede 3k arac satmak cok zordur bunu düşünerek ve kullanım kolaylıgından dolayı görünüşü es gectim ve 5k aldım biraz daha para ekleyerek...
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
focus st aracım vardı 3 kapı satarken belim cıktı sonunda götürdüm forda verdim sıfır arac aldım şimdi bende birde 106 gti var bununda satışı gene zor bunları düşünerek ben 5 kapı aldım punto mu. O yüzden sorun yaşayacagımı sanmıyorum spor olarak 3 kapı 148 hp 106gti ma biniyorum ekonomisi yüzünden normal günlerde 1.4 77hp 5 kapı grande puntoma paşa paşa biniyorum bu ülkede herşey ekonomi ve 2.el üzerine kurulu ve kim ne derse desin 3 kapı aracı satmak herzaman zordur ama 3k puntolarda şekil olarak gayet güzel düşünmedim değil arac ararken ama 106gti varken birde 3k puntonun alınmasını makul görmedim ve ben tercihimi 5k yönünde yaptım saygılar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri